Region

Svet

Ana Bekuta: Pamtiću 2012. po velikoj ljubavi koja mi se dogodila

Zvezda narodne muzike Ana Bekuta broji poslednje dane, kako kaže, njoj izuzetno drage godine, jer su joj se dogodile samo lepe stvari.

Ana Bekuta: Pamtiću 2012. po velikoj ljubavi koja mi se dogodila



"Kada bi mi i 2013. godina bila upola kao prethodna ja bih bila presrećna. Staru godinu ispraćam sa sećanjima na fantastične nastupe koje sam imala širom Srbije i sjajnom koncertu u Sava centru. Ono što ju je posebno obeležilo jeste velika ljubav koja mi se dogodila i emotivno me ispunila. Bila bih bahata kada bih želela nešto više, jer sve to skupa je dovoljno da jedna žena bude srećna", kaže Ana.

Njena veza sa Milutinom Mrkonjićem punila je stupce medija tokom čitave godine. Svojoj jačoj polovini pevačica će u ponoć poželeti mnogo toga.

"Prvensteno mu želim dobro zdravlje i naravno da bude uz mene kao i do sada", kroz osmeh priča Bekuta.

Pevačica će najluđu noć dočekati na trgu u Valjevu, gde nastupa zajedno sa Željkom Joksimovićem, Nevernim Bebama i Mikijem Jevremovićem, a onda će se pridružiti koleginici Lepoj Breni kao specijalni gost u novobeogradskom "Impuls holu".

"Volim praznike, ali ne osećam tu novogodišnju euforiju, jer znam da i tu noć moram da radim. Jedini zadatak za to veče mi je da budem naspavana i raspoložena. Dešavalo mi se da se bolje provedem na snimanjima novogodišnjih programa ili privatnim žurkama", objašnjava pevačica.

Unuci Sonja i Branko najveće su blago u njenom životu i već su naručili svoje poklone.

"Unuk je tražio nekog specijalnog miša za kompjuter pa sam to uspela naći, dok Sonji još uvek tražim poklon", kaže Ana.

Autor: B.B.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>