Region

Svet

Saša Kovačević: Radovao bih se svadbi ili prinovi

Pop pevač Saša Kovačević odlazeću 2012. godinu pamtiće po tome što je bila vrlo dobra, i poslovno i privatno.

Saša Kovačević: Radovao bih se svadbi ili prinovi



Poslovno, jer je objavio singl "Lapsus", obradu "Mi me kitas" ("Ne gledaj me") Grka Mihalisa Hadžijanisa, a privatno zato što mu je, pre šest meseci, srce ukrala jedna Jovana. Kako kaže miljenik srpskih tinejdžerki, godine uglavnom pamti po zdravlju i sreći. Najbitnije mu je da mu je porodica živa i zdrava, a ponosan je što je u ovoj godini imao nekoliko hitova.

"Ako ih je sada bilo tri-četiri, u sledećoj godini priželjkujem bar šest-sedam", ističe Saša, koji je debitovao na muzičkoj sceni 2004. na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom.

Otkud Saša u muzici?

"Svi u mojoj porodici se bave muzikom, a ja klavir sviram već 20 godina. Sa 15 sam počeo da radim po lokalima. Najbolje sam se osećao u pop muzici i prijavio se na veče novih zvezda na Sunčanim skalama. Međutim, prilično sam loše prošao."

Da li je žiri namestio pobedu nekom drugom?

"Bilo je i toga, ali u tom trenutku nisam bio spreman za veliku scenu. Izgledao sam kao da sam pao s Marsa. Čak sam imao i žvaku u ustima, a mislio sam da sam ja ‘broj jedan’. Kada je počelo glasanje, prva dva člana žirija nisu mi dala nijedan bod. Mislio sam da nešto nije u redu sa tim ljudima, ali kad mi ni šesti član nije dao poen, bio sam u problemu sa samim sobom. Bio sam 21. od 23 pevača. Ceo svet mi se srušio."

Takmičili ste se na više festivala, zašto ne i na "Beosongu"?

"Posle Vrnjačke Banje shvatio sam da mi više ne treba, niti želim da se takmičim na festivalima. Zato se nisam prijavio ni ove godine za "Beosong". Čast je predstavljati svoju zemlju na tako prestižnom festivalu, ali, kad se budem prijavio, ići ću sa svojom ili pesmom svog brata."

Ko je bolji autor, brat Rade Kovačević ili vi?

"On više piše od mene i kreativniji je. Samim tim i bolji. Meni ponekad doleti neka dobra ideja."

Jeste li zadovoljni ‘snajkom’ Milicom Todorović?

"Dobra je snajka, doživljavam je kao sestru od prvog dana. Draga mi je, i radovao bih se ako bi se desila neka svadba ili prinova, ali kakvo je stanje sada, čisto sumnjam da Milica i Rade razmišljaju o tome."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>