Region

Svet

Boris Petrović: Svaka čast žiriju, ali gura me moja verna publika!

Da finalisti najpopularnijeg muzičkog takmičenja kod nas "Prvi glas Srbije", Borisu Petroviću, nije lako, pogotovo u poslednje dve emisije kada je ispadanje Saške Janković izazvalo mnoge komentare, dokaz je i to što je sinoć na kratko ostao bez svog prepoznatljivog osmeha.

Boris Petrović: Svaka čast žiriju, ali gura me moja verna publika!



Posebno nezgodan momenat je bio kada je član žirija ovog takmičenja, Aleksandra Radović, upitala Borisa da li mu je padalo na pamet da umesto Saške stane na rupu.

Naime, Borisu su mnogi zamerili na pevačkim sposobnostima tvrdeći da ne zaslužuje da prođe dalje, međutim, on ima drugačije mišljenje, a isto je podelio sa svojim pratiocima na Facebook-u.

"Posle prespavane noći, sabiranja emocija, hteo bih nešto da vam kažem – sa jedne pumpe kao običan radnik prijavio sam se na Prvi Glas,prošao u top 6 – nestvarno, pitaju me ko me gura? Ja sam uvek živeo skromno, imao puno prijatelja, svoj mali svet, nisam imao mnoge stvari koje druga deca jesu, ali osmeh mi je bio uvek na licu i smatram ga i dalje svojim najvećim bogatsvom – sinoć se taj osmeh sklonio na kratko ali ponovo je tu! I rećicu vam, gurate me vi, moja verna publika, svi vi koji ste se prepoznali u mojoj životnoj priči.. teram po svome – o pobedni ne razmišljam.. žiri je što se mene tiče uvek bio pravedan, ne zameram im ništa.. spremio sam se da ispadnem .. najmanje sam se ipak nadao da ću se osećati krivim što me publika voli.. Ivan je veliki pevač.. možda su spletom okolnosti i pravila takmičenja napustili ranije šou i on i neki pevači ali sam siguran da im to neće ni 1% uticati na karijeru.. naprotiv želim mu kao i Saški da dodatno ojača .. moja najveća želja nije da sedim u takmičenju po svaku cenu, da steknem ljude koji me vole već da pre svega ne steknem zbog svega ljude koji me mrze", napisao je Boris.

Šta vi mislite? Da li Boris treba da ispadne ili ostane i dalje u takmičenju? Da li se članovi žirija sa pravom ljute što se njihovo mišljenje ne uzima u obzir i što, kako kaže Georgiev, glume "fikus" u emisiji?

Autor: S.P.
Foto: PGS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>