Region

Svet

Milan Stanković vara Radu?! (Foto)

Očevici koji su se zadesili u jednoj beogradskoj kafani pre nekoliko dana su otkrili da se zvanični dečko Rade Manojlović ljubio i vaćario s Nikolijom Jovanović, atraktivnom ćerkom Vesne Zmijanac.

Milan Stanković vara Radu?! (Foto)



"Nikolija i Milan su česti gosti u ovom popularnom lokalu, u kojem su se zajedno provodili kako na Vesninim nastupima tako i kad peva neko drugi. Moglo se i pre za njih reći da su drugari koji baš umeju dobro da se zabave u noćnom izlasku. Ali pre nekoliko večeri njih dvoje bili su toliko bliski da su naočigled svih prisutnih razmenjivali nežnosti i poljupce", otkriva izvor iz ovog lokala.

Zanimljivo je da se Milan nije zaustavio na tome. On je ozbiljno flertovao na Fejsbuku s još jednom devojkom, koja se, gle slučaja, zove baš Nikolija. Ali se preziva na R.

"Volim i ja tebe", napisala je Nikolija.

"Znam, samo nisi znala kako da počneš", odgovorio je Milan. Izgleda da samo Rada ništa ne zna.

"Nedostaješ i ti meni", uzvratila mu je devojka, nakon čega joj je on poslao srce.
Niki ga je podsetila: "Da, slobodna sam za kafu sutra!"



Stanković je, inače, ljubimac Vesne Zmijanac, od koje uči tehnike meditacije i sa kojom se intenzivno druži. Pozvali smo i Milana, i Nikoliju i Radu, ali niko nam nije odgovarao. A šta vi mislite, da li je moguće da je to zaista istina - da je "plavi čuperak" neveran svojoj devojci?!

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>