Region

Svet

Miloš Bojanić: Oprostiću Zorici ako povuče tužbu za stan

Miloš Bojanić podneo je krivičnu tužbu protiv Zorice Brunclik i Ivana Fecea zbog kleveta i uvreda koje je doživeo u rijalitiju „Farma“.

Miloš Bojanić: Oprostiću Zorici ako povuče tužbu za stan



Međutim, juče se niko od njih nije pojavio na ročištu u Palati pravde.
 
Bojanić je u Americi, pa ga je njegov advokat opravdao. Zoričin advokat doneo je lekarsko uverenje da je bolesna. Međutim, Firčijev advokat dostavio je sudu muzičarevu poruku da Ivan ne želi da iz Novog Sada dolazi u Beograd.

Milošev pravni zastupnik Slobodan Vojinović tvrdi da je pevač spreman da oprosti Zorici i Firčiju samo ako ona povuče tužbu koju je podnela u vezi sa svojim stanom.

"Miloš ne želi više da se vuče po sudovima, dosta mu je toga. Odlučio je da povuče tužbe ukoliko ga Zorica ispoštuje i povuče svoju tužbu. Mislim da je to pravedno. Pošto se Zorica na poslednjem ročištu izvinila Milošu, on će njoj na sledećem ako ona prizna da je malo preterala sa uvredama. O Firčiju neću ni da pričam. Bojaniću nisu bitne pare, bitno je poštenje. Nadam se da će sve biti kako treba i da se više nećemo sretati", kazao je Bojanićev advokat.

Sledeće ročište zakazano je 13. marta. Zorica se nije javljala na telefon, pa nismo uspeli da saznamo da li će prihvatiti Milošev predlog.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>