Region

Svet

Beogradski Pobednik deveti put: Poluprazna hala i anonimni pevači (Foto)

Sinoć je u beogradskom Domu Sindikata održana deveta po redu manifestacija "Beogradski pobednik" na kojoj su istaknute ličnosti primale priznanja za prošlogodišnji rad.

Beogradski Pobednik deveti put: Poluprazna hala i anonimni pevači (Foto)



Poluprazna hala, koja je više podsećala na Dom kulture u nekom provincijskom mestu, previše opuštena voditeljka, koja je svaku najavu koristila za promociju svoje emisije doprineli su tome da ova manifestacija ne ostavi utisak kakav bi trebalo i na kakav smo navikli, a kako je ovo jedini ozbiljni projekat te vrste u našoj zemlji, koji je preostao od toliko manifestacija tog formata, trebalo bi malo više pažnje posvetiti samoj organizaciji kako bi se poverenje publike vratilo i kako bi naredni, deseti jubilarni "Beogradski pobednik" bio posećeniji.





Treba napomenuti da je ova manifestacija više puta odlagana, zbog izvesnih tehničkih problema, ali je na kraju istrajnošću organizatora ipak održana 26. decembra.





Statuetu pobednika su dobili Piloti, Šako Polumenta, Milan Dinčić Dinča, Zorica Marković, Toma Panters, dvojac In Vivo, emisije "Exkluziv" i "Tačno u podne" ali i nekoliko potpuno, medijima i publici, nepoznatih izvođača.















Autor: S.P.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>