Region

Svet

Dado Glišić se izvinio Saši Popoviću i Grandovim pevačicama

Pop pevač Dado Glišić demantovao je danas njegove izjave koje su se pojavile u medijima, a u kojima je optužio čelnike "Granda" da spavaju sa pevačicama kako bi uspele u karijeri.

Dado Glišić se izvinio Saši Popoviću i Grandovim pevačicama



"Imam potrebu da demantujem svoje navodne izjave koju su ovih dana preplavile medije. Moje reči izvučene su iz konteksta, a bezazlene šale iz emisije "Skandalozno" zloupotrebljene. Priznajem da sam malo preterao u konverzaciji sa Jelenom Kostov, te se ovim putem izvinjavam svim zvezdama Granda, njihovim porodicama i čelnicima ove kuće", rekao je Glišić.

Naime, mediji su preneli Glišićeve izjave iz emisije "Skandalozno" na televiziji Happy, u kojoj je otvoreno pričao o kolegama, ali i o Grand produkciji. Optužio je čelnike "Granda" da spavaju sa pevačicama kako bi uspele u karijeri.

Pevač je tada rekao da je zahvalan kolegama koji su mu pomogli kada je imao problem sa drogom, jer su mu plaćali klinike za lečenje.

Govoreći o pevačici Aleksandri Radović, Dado je rekao da mu je pevala prateće vokale, a da sada neće ni da mu se javi na ulici.

"Aleksandra Radović je diva iz Marinkove bare", zaključio je u emisiji Dado.

Autor: B.B.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>