Region

Svet

Vlado Georgiev traži da se promene pravila u Prvom glasu Srbije: Žiriju više prava!

Žiri "Prvog glasa Srbije" i dalje stoji pri stavu da bi pravila glasanja za pobednika trebalo menjati.

Vlado Georgiev traži da se promene pravila u Prvom glasu Srbije: Žiriju više prava!Nakon što je Aleksandra Radović izjavila da publiku treba uključiti tek kada žiri odabere najboljih pet, na istu temu oglasio se i Vlado Georgiev.

"Gledaoci treba da glasaju za prvi glas, za najboljeg pevača ili pevačicu, a ne po svojim kriterijumima. Ovo glasanje je pokazalo da stručnom žiriju treba dati više prava i na kraju doraditi i promeniti pravila glasanja", rekao je Georgiev na konferenciji za novinare u Novom Sadu, gde je najavio svoj novogodišnji koncert.

Pevač koji je svoje nezadovoljstvo zbog Saškinog ispadanja iz Prvog glasa Srbije izrazio i na Tviteru, objasnio je da je namerno otvoreno napisao šta misli kako bi probudio publiku. Georgiev je na konferenciji dodao da nije siguran da će i u narednoj sezoni ostati član žirija.

"Do kraja sezone biću u žiriju, naravno, a dogodine još ne znam. To zavisi od mojih obaveza, ali i dogovora sa produkcijom", objašnjava Georgiev, koji je dosad vrlo direktno izražavao stav i prema publici i prema takmičarima.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>