Svet

Region

Dobila najveće priznanje: Dženifer Hadson oduševljena Saškom Janković! (Video)

Pevačica Saška Janković, koja je u subotu izbačena iz daljeg takmičenja za Prvi glas Srbije, ipak nema zašta žaliti…

Dobila najveće priznanje: Dženifer Hadson oduševljena Saškom Janković! (Video)



Ova energična devojka fantastičnim izvođenjem pesme "One Night Only", koju u originalu peva moćna Dženifer Hadson, oduševila je mnoge, pa i samu zvezdu čiju numeru je tako dobro iznela.

Naime, putem svog Tviter naloga, Dženifer se obratila Saški i napisala joj: "Great Job!", odnosno pohvalila je za odličan posao u izvođenju ove nimalo jednostavne pesme.

Naravno, ne treba ni napominjati da je Saška, odnosno Miss Jukebox, kako joj je nadimak na Tviteru, bila oduševljena zbog ove reakcije i odmah se zahvalila: "OMG! Dženifer… Hvala… Volim te i divim se svemu što ti radiš! Ovo je velika čast!".



Potom se Saška obratila i svojim pratiocima, nakon što je retvitovala pohvalu koju je od velike zvezde dobila: "Upiškiću se od srećeeee…! Woo Hoo! Još da nije bio takav sticaj okolnosti da pomešam tekst, ali ipaaaaaaak! :)))))".

Pohvale koje svakodnevno pristižu, kao i poruka Vlade Georgieva da su u njegovom studiju "Barba" za nju uvek vrata otvorena, najbolje govore u prilog tome da Saška, iako je ispala iz Prvog glasa Srbije, ne mora brinuti za svoju budućnost u muzici - ona je svakako veoma svetla.

Uostalom, poslušajte još jednom kako je Saška otpevala "One Night Only" koju izvodi Dženifer Hadson, pa prosudite sami.



Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>