Region

Svet

Indi: Zbog silikona trpim jake bolove

Indira Aradinović Indi nije stigla čestito ni da ispromoviše nove silikonske grudi koje je ugradila tokom leta, a već ju je stigla muka zbog njih.

Indi: Zbog silikona trpim jake bolove



Budući da je odmah nabacila jaku peticu, pevačica je ubrzo počela da oseća snažne bolove u leđima. Na to da trpi nesnosne bolove, Indi, koja se posle tri godine zabrane na Pinku vratila na scenu albumom "Indija", požalila se koleginicama na snimanju jedne emisije.

"Jao, mnogo me boli kičma! Doktor je rekao da moram da vežbam, da ojačam leđne mišiće. Ne mogu da kažem da sam se pokajala što sam se podvrgla povećanju grudi jer vizuelni efekat nije izostao, ali samopouzdanje mi se nije popravilo. Iskreno, da nisam pevačica, nikada ne bih ugradila silikone", pričala je Indi iza kamera.

A kako ni pored lekova koje je uzimala bolovi nisu prestajali, Indi je poslušala savet lekara. Pevačica sada tri puta nedeljno odlazi kod fizioterapeuta na vežbe. Otkako je svoja leđa prepustila rukama stručnjaka, bolje se oseća. Bolovi su i dalje prisutni, ali ne u onoj meri kao pre početka fizikalne terapije. Indi je spremna na sve, a zbog ugradnje silikona, i to petica, ne žali, jer sada može da nosi haljine o kojima je ranije samo mogla maštati.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>