Region

Svet

Zvezde Granda: Ispala Mima Todorović (Video)

Takmičarka Mima Todorović je pevala pesmu "Jutro" Jelene Tomašević, ali to nije bilo dovoljno da se dopadne žiriju i publici.

Zvezde Granda: Ispala Mima Todorović (Video)



Ovo finalno veče otvorila je Milena Novaković pesmom “Đelem, đelem”, nakon koje se publici i žiriju predstavila Dejana Erić pesmom “Ne živim sama” Ane Bekute, koja je bila jedan od članova žirija, što je Dejani donelo dodatnu tremu. Mirjana Milosavljević pevala je pesmu Ivane Selakov “Otplovimo”, dok se Katarina Grujić oprobala u pesmi “Isuse” Cece Ražnatović.

Problem sa tremom, osim Dejane, imala je i Slađana Mandić, koja je pevala pesmu “Ne dam bolu da me slomi” Verice Šerifović, koja je takođe bila u žiriju. Poslednja se predstavila Mima Todorović, pesmom Jelene Tomašević “Jutro”.

Strog ali pravedan žiri, osim pevačica Ane Bekute i Verice Šerifović, činili su i Šaban Šaulić, kao i kompozitori i tekstopisci Stevica Simeunović i Miša Mijatović.

U drugom delu takmičenja, devojke su na “žurci” pevale nešto lakše pesme, nakon čega su, takođe, slušale komentare žirija. Na kraju večeri, devojke su stale pred “nezgodni” novinarski žiri.

Ipak, kada su se sabrale ocene žirija i glasovi publike, bilo je jasno da takmičenje napušta Mima.



Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>