Svet

Region

Javnost u šoku: Udaje se za ubicu sestre bliznakinje! (Foto)

Edit Kasas šokirala je javnost odlukom da se uda za Viktora Kingolanija, koji je pre dve godine usmrtio njenu sestru bliznakinju, manekenku Džoanu.

Javnost u šoku: Udaje se za ubicu sestre bliznakinje! (Foto)



Viktor je osuđen na 13 godina zatvora, a sestra ubijene devojke se u međuvremenu zaljubila u njega i pre deset dana jasno donela odluku da mu postane supruga.

Zvuči kao radnja iz jeftinih filmova, međutim, ovo se zaista dešava u Argentini. Edit planira venčanje s verenikom Viktorom iza zatvorskih rešetaka, a na sudu je da donese odluku da li će doći do realizacije ove sulude zamisli.



Majka 22-godišnje Edit, Marselina Orelana, već je uputila pismo lokalnom pravoduđu, odlučna u nameri da spreči venčanje, navodeći da njena ćerka nije pri zdravom razumu. "Znamo da će ovo biti teško s obzirom da je ona odrasla osoba, ali učinićemo sve da je odvedemo psihijatru. Što se nas tiče, ona ne zna šta radi."

Par će morati da sačeka pet dana da sud donese odluku da li će moći da se venčaju ili ne.

Edit i Viktor tvrde da je on nevin, te da nije usmrtio 19-godišnju Džoanu koja je 2010. godine pronađena mrtva sa dve prostrelne rane. Bliznakinja ubijene kaže da je njen verenik nevin i da "ni mrava ne bi zgazio".



"Voleo sam Džoanu, ali sada volim Edit. Imam divnu mladu i oženiću je", izjavio je Kingolani.

Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>