Region

Svet

Goca i Neda zaradile 183.500 dinara na polovnoj odeći! (Foto)

Goca Tržan i Neda Ukraden su, kako je i najavljivano, započele online rasprodaju svojih stvari i do sada su zaradile 183.500 dinara!

Goca i Neda zaradile 183.500 dinara na polovnoj odeći! (Foto)



Da li je i kod njih zakucala kriza na vrata ili su samo pokušale da se oslobode viška garderobe, nije nam poznato.

Naime, njih dve su otvorile profil na Fejsbuku pod nazivom "Celebrity Outlet", gde je svaka u svoj folder ubacila fotografije starih haljina, majica, pantalona i torbi koje im zauzimaju prostor i napisala cenu svakog odevnog predmeta. Kako su im stvari prilično jeftine, jasno je da ni Tržanova ni Ukradenova nisu želele da opelješe narod, te im se roba kretala u proseku od 1.000 do 4.000 dinara!



Pevačice su virtuelnu kompaniju otvorile 1. oktobra ove godine, a do danas Goca je na svojim stvarima zaradila 102.500 dinara, dok Nedina zarada iznosi 81.000. No, ova razlika je i razumljiva jer je Neda imala manje garderobe na prodaju od drage joj koleginice.



"Dali smo neke stvari na prodaju. Nisam samo ja, već još neke moje kolegicice. Imam previše garderobe. A nešto od zarade ćemo sigurno i pokloniti", rekla je Neda.

"Drago mi je da su reakcije među devojkama odlične i da mogu da priušte dobar komad garderobe po jako povoljnoj ceni. Sve je još uvek na početku i nadam se da će vremenom to postati pravi brend. Ne znam koliko sam zaradila, o tome brinu ljudi koji vode posao. Najbitnije je da su stvari pristupačne", kaže Goca.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>