Svet

Region

Fergie: Nisam trudna i ne odlazim iz Black Eyed Peas-a!

Prošle nedelje britanski i američki tabloidi objavili su da se Black Eyed Peas raspada. Kao razlog prestanka saradnje, navodi se da članovi benda, na čelu sa pevačicom Fergie, ne mogu više da trpe prepotentnog Will.I.Am-a.

Fergie: Nisam trudna i ne odlazim iz Black Eyed Peas-a!



Vest je objavljena na osnovu toga što je anonimni izvor navodno prisan sa bendom rekao: "Ne znam da li će Fergie ovo potvrditi kad izađe u javnost, ali sam siguran da je niko neće odgovoriti od odlaska iz benda."

Ranije je i sam Will.I.Am preko svog profila na Twitter-u demantovao tračeve o raspadanju benda rekavši: "Ne verujte glasinama o Fergie-nom napuštanju benda, to su čiste laži, mi se nikad nećemo raspasti!"

Tada su razlog navodnog raspada benda bile nesuglasice unutar samog benda kao i to da Fergie želi da se posveti svojoj porodici, sa suprugom Joshom Duhamelom za kog se udala januara prošle godine.

Napokon se izjasnila i pevačica Fergie koja je rekla da je drugarice zovu i pitaju da li je u redu, i da li je to istina, ali da ona može reći samo da nije trudna i da ne napušta bend.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>