Region

Svet

Keba tuži TV Pink: Nisam nikoga udario!

Dragan Kojić Keba najavio je da će tužiti televiziju “Pink” zbog toga što je, bez njegove saglasnosti, emitovala emisiju “Paparaco lov“, u kojoj je on navodno udario snimatelja.

Keba tuži TV Pink: Nisam nikoga udario!



Pevač je rekao je da će na sudu dokazati da nikog nije udario, a da se sukob završio Kebinim plakanjem i grljenjem sa pomenutim članom televizijske ekipe.

- Oni su je i emitovali i reprizirali bez moje saglasnosti. Tom emisijom želeli su da me prikažu u najgorem mogućem svetlu: kao lošeg čoveka, kao pijanicu, nasilnika na ‘sedmu silu’ i sve ono najružnije što su mogli da prikače, da bi je pre neki dan ponovo reprizirali. Pola emisije su emitovali navodno o nekim udarcima o navodnim novinarima – objašnjava Keba.

On tvrdi da je zbog ove situacije njegov najnoviji album kasnio.

- Taj koji je to radio doživeće bumerang, kad tad. Svi protagonisti su uzrok kašnjenja mog albuma – istakao je pevač.

Keba je takođe pomenuo i deo emisije koji je govorio da on ne plaća alimentaciju za svoje vanbračno dete.

- U toj emisiji su emitovani podaci o mojim neplaćenim alimentacijama za vanbračno dete. Sve što sam bio dužan platio sam od 90 do 100 hiljada evra, evo ko ne veruje neka posle dođe da proveri. Ako neko misli da je 100 000 evra mala suma, to je već njegov problem. Ovog puta i više nikad neću pričati o tome, a neke novine su pisale: ‘Ne plaća’, kao i ta emisija, da ne plaćam, da sam neporodičan čovek. Toliko o tim pikanterijama koje su mi nakačili – istakao je pevač i podigao u vis šaku punu priznanica, prenosi dnevni list “Alo”.

Pevač tvrdi da je sporne noći “praćen 5 sati” i na kraju “sačekan u svom dvorišu”, ali da, ipak, nikoga nije udario.

-  Te noći praćen sam pet sati, od televizije Pink. I na kraju su me sačekali u mom dvorištu. To je moj posed, a ne kako su oni pričali ovo je državni posed. Te večeri sam odgurnuo kameru i uzeo im ključeve. Nepristojne komunikacije je bilo, šta ste očekivali. To je bilo u afektu, ja sam bio isprovociran upravo i zbog toga sam u afektu rekao: ‘Da, jesam te udario’, ali udario ga nisam i ima ko će to dokazati – opisao je pevač kobno veče.

On je istakao da nije uništio kameru, da brisače jeste polomio ali da je za njih odmah dao 50 evra. Takođe, kako je Keba rekao sukob se te večeri završio u miru.

- Rastali smo se zagrljeni i izljubili smo se.

Keba je istakao da će tužiti televiziju “Pink”, autora emisije “Paparazzo lov”  kao i sve učesnike i da će na sudu dokazati da je u pravu.

- Ne trebate vi meni, a ni ja vama, kako mi bude neka mi bude. Televizija ‘Pink’ jeste jača imperija od mene, ali ako me oni oteraju u zaborav onda bolje da nisam ni postojao – poručio je Keba.
Obrušili su se na mene, jer nisam hteo u rijalitije

- Tokom poslednje decenije pojavilo se mnogo rijaliti programa. Kada su shvatili, a pričali su da sam ja najbolji pacijent za to, da me ne mogu dobiti ni u jednom tom programu, onda su se, naravno zahvaljujući autoru tih spornih emisija, obrušili na mene. A sećate se da me autori te emisije, pre godinu i po dana, pratili pet meseci – istakao je Kojić i dodao da će se boriti do kraja jer “to tako sa njim više ne može”.

On se osvrnuo i na stanje u svom braku, kao i na, navodne, vanbračne afere.

- A što se tiče vanbračne afere koju su pominjali da sam imao, uskratiću pravo, uopšte televizijsko, tim protagonistima da pominju moje ime. Siguran sam da ću uspeti u tome i na to imam pravo, kao što ću se boriti da zaštitim svoju porodicu. U tim emisijama pominjana je i moja supruga, koja je prisutna ovde, koja je uvek prisutna, a pisali su da je između nas agonija – objašnjava Keba.

Autor: S.P.
Izvor: Alo
Foto: Medija centar Beograd

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>