Region

Svet

Viktor Troicki podelio novogodišnje paketiće u Teniskom savezu Srbije (Foto)

Naš proslavljeni Dejvis kup reprezentativac Viktor Troicki družio se sa najmlađim teniserima koji su, u organizaciji TS Srbije u “Impuls holu” na Novom Beogradu, prisustvovali velikoj završnoj akciji u kojoj su deljeni novogodišnji paketići najboljima iz takmičarskog programa “NIS Tennis 10`s” u 2012. godini.

Viktor Troicki podelio novogodišnje paketiće u Teniskom savezu Srbije (Foto)U ovoj akciji koja je u toku letnjeg perioda godine koja je na izmaku, održavana u gradovima širom Srbije sa tenisom su se upoznali na hiljade dečaka i devojčica u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Vršcu...Cilj je bio da se tenis približi najmlađima, deci uzrasta od šest do deset godina. Deca su bila u prilici da nauče prve teniske udarce, besplatno igraju tenis i osete tu magiju koju sa sobom nosi “beli sport”.

Oko stotinu mališana, zajedno sa roditeljima, razdragano i sa velikim uživanjem družilo se sa Viktorom. Atmosfera je bila izuzetna, napravljen je pravi spektakl, kao uvod u predstojeće praznike.Bilo je zaista divno gledati decu koja su se slikala sa svojim idolom, upijajući svaki Viktortov pokret, reč, gestikulaciju... Na kraju je Viktor sa nekoliko mališana odigrao i mini tenis.

Autor: S.P.
Foto: TSS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>