Region

Svet

Ceca: Od svekrve ću se oprostiti pesmom Nagovori (Foto)

Uprkos tome što je let iz Dubaija prilikom povratka iz Australije kasnio dva sata, Ceca Ražnatović je bila odlično raspoložena kada je juče u društvu svog producenta Aleksandra Milića Milija stigla na beogradski aerodrom.

Ceca: Od svekrve ću se oprostiti pesmom Nagovori (Foto)



Ceca je otkrila šta je kupila deci, ali joj je osmeh s lica skinulo pitanje o svekrvi slavki, koja je preminula u njenom odsustvu.

Kako iz opravdanih razloga nije prisustvovala sahrani Arkanove majke, otkrila nam je da će joj ispuniti želju i od nje se oprostiti pesmom ''Nagovori''.

"Kada se dogodi tako nešto, nemoguće je da vam ne bude neprijatno. Da sam bila u Evropi, sigurno bi došlo do nekog pomeranja nastupa, ali sam otputovala na drugi kontinent, ljudi su uložili ogroman novac da se dovede ceo moj tim, tako da bi bilo vrlo neprofesionalno s moje strane da sam se vratila. Jako mi je žao, ali na sahranu je došla cela moja porodica, deca su stigla s Kipra. Šta da vam kažem, život ide dalje", rekla je Ceca o svekrvi, koja je preminula 4. decembra a njena zaova, a Arkanova sestra Jasna Diklić, izjavila je da bi folk diva svaki koncert trebalo da započne pesmom ''Imala je majka sina'' kako bi se odužila pokojnoj Slavki.



"Nisam shvatila o kojoj se pesmi radi, rećiće mi oni verovatno. Pretpostavljam da je "Nagovori", ali nisam sigurna", rekla je Ceca, koja je četrnaest dana provela na turneji u Pertu, Sidneju, i Melburnu, iz kojih je došla prepuna utisaka.

"Bilo je sjajno. Tamo je stvarno toplo, dosta vremena sam provodila napolju. Bilo je i šopinga, a ponovo sam videla veliki akvarijum i svuda su me vodili kao da sam turista", izjavila je pevačica koja je sinu Veljku za 16. rođendan, koji je propustila, kupila patike, a ćerki Anastasiji omiljene čizme.

"Veljko je dobio patike jer on ništa drugo i ne traži. Naravno, od Milija. A Anastasija je dobila UGG čizme i neke cipele. Sebi ništa nisam kupila. Meni se više sviđa šoping u Evropi. U Australiji je preskupo i uopšte tamo ne treba kupovati", zaključila je Ceca, a potom otišla sa zetom Predragom Ocokoljićem koji ju je dočekao.



Inače, Ceca se vratila dva dana pred krsnu slavu Sveti Nikola, koju tradicionalno obeležava sa porodicom.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>