Region

Svet

Vesna Zmijanac dobila prsten od verenika

Legenda domaće folk muzike Vesna Zmijanac i njen verenik, biznismen Željko Rstović, napravili su svojevrsnu uvertiru u proslavu dvogodišnjice emotivne veze.

Vesna Zmijanac dobila prsten od verenika



Naime, par je krajem vikenda proveo veče u popularnoj prestoničkoj kafani "Stara pesma", gde su se uz pesmu i u društvu prijatelja zadržali do jutra. Željko je stigao nešto ranije, ali mu se verenica pridružila nakon što je završila snimanje novogodišnjeg programa.

Oboje su bili sjajno raspoloženi, a Vesna je u jednom momentu uzela mikrofon i podigla sve prisutne na noge. Gosti su pali u delirijum do te mere da su se mogli čuti i komentari da je "Zmija" pesmom otopila led.

Okupljeni su u glas sa Vesnom pevali njene hitove, a glas nije štedeo ni pevačicin verenik Željko, koji je vešto prikrivao iznenađenje koje joj je priredio. Ipak, u jednom momentu odlučio je da obraduje svoju dragu, pa je pred nju stavio kutiju sa prstenom od belog zlata. To je samo jedan od poklona koji joj je pripremio za godišnjicu, ali ni Vesna njemu nije ostala dužna.

"Oboje volimo da poklanjamo i za to nam ne treba povod. Jednostavno, i mene i Željka ispunjava međusobno darivanje, pa često jedno drugome spremamo iznenađenja", kaže Vesna Zmijanac.

Pevačica i njen verenik ostali su u "Staroj pesmi" do svanuća, a u Vesninoj pesmi pored Željka i prijatelja, uživale su i njene mnogobrojne kolege.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>