Region

Svet

JK i Duško Tošić proslavili godišnjicu uz skupe poklone

Popularna pevačica Jelena Karleuša i njen suprug, fudbaler Duško Tošić, pre dva dana, uz intimnu večeru i skupocene poklone proslavili su dvogodišnjicu braka.

JK i Duško Tošić proslavili godišnjicu uz skupe poklone



“Duško je želeo da svoju dragu obraduje poklonom i došao je na ideju da to bude skupoceni sat ‘roleks’ od belog zlata, na kojem je ugravirao datum godišnjice 28. 6. 2010. JK je za Duška specijalno naručila ručno rađenu ‘luj viton hjumidor’ kutiju za tompuse, koju je napunila „kohiba“ tompusima, njegovim omiljenim cigarama”, otkrio je izvor blizak paru.

“U intimnoj atmosferi uz belo vino i ribu slavili smo dan kada smo se zakleli da i u dobru i zlu budemo jedno! Imamo dve divne ćerke, koje su našem braku dale još dublji smisao. Da ne čuje zlo, srećna sam i ostvarena žena, blistam na svim poljima, a čini mi se da je ljubav najviše zaslužna za to! Duško voli da mi poklanja skupe stvari, koje ja ne tražim i koje mi nisu potrebne. Jedino što mi od njega treba je da me voli i da se zauvek budim na njegovom ramenu”, rekla je Jeca.

Da je Tošić široke ruke, svedoči i to da je Jeleni za prvu godišnjicu braka poklonio prvi primerak automobila BMW Z4 u Srbiji. Nju je automobil sačekao parkiran ispred kuće, uvijen u veliku crvenu mašnu.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>