Region

Svet

Milica Todorović spremna za Evrosong!

Čelni ljudi produkcije Saše Popovića ubeđeni da će njihova pevačica odneti pobedu na narednom festivalu Beosong.

Milica Todorović spremna za Evrosong!Saša Popović i „Grand produkcija“ odlučili su da na festival Beosong, koji će iznedriti srpskog predstavnika na narednom Evrosongu u Švedskoj, pošalju Milicu Todorović, kaže izvor blizak ovoj produkcijskoj kući.

- Kad je raspisan konkurs, Saša Popović se sastao sa svojim saradnicima i gotovo jednoglasno je odlučeno da podršku treba pružiti jednoj od najuspešnijih „zvezda Granda“, mlađanoj Milici Todorović. Pesmu će joj raditi najbolji autori sa naših prostora, pa je uspeh gotovo zagarantovan - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Milica ima sve predispozicije da dobije kartu za Švedsku! Odlične glasovne mogućnosti, uz domaće hitmejkere i dobru produkciju, ključ su za uspeh, a „Grand produkcija“ neće štedeti. U javnosti se mogu čuti glasine da će više pevača „Granda“ uzeti učešće na ovom izboru, ali gotovo je sigurno da će produkcija stati samo iza jednog izvođača, tačnije, Milice.

Tragom ovih informacija pozvali smo Milicu Todorović, koja nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje navode našeg sagovornika.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>