Ostalo

Sme�no

Ishower: Tuširajte se uz svoju omiljenu muziku (Foto)

Ovaj vodootporni zvučnik za tuširanje bežično strimuje muziku sa bilo kog uređaja koji ima blutut: podržava Ajfon, Ajped, Ajpod, i bilo koji mobilni aparat koji radi na Androidu.

Ishower: Tuširajte se uz svoju omiljenu muziku (Foto)



Jedan od najvećih problema koji mogu da vas zadese kada krenete da se tuširate (osim situacije u kojoj nemate dovoljno tople vode) je taj da ne možete sa sobom da ponesete uređaj u kom čuvate snimljenu muziku.



Neki to rešavaju tako što pevaju dok se kupaju ili tuširaju, ali s obzirom da nismo svi muzikalni, a ni ne znamo reči svih pesama koje volimo, to često nije najbolje rešenje. Posebno ne komšijama i sustanarima, ako smemo da dodamo.

Ovaj vodootporni aparat rešava taj problem na idealan način – pred vama je zvučnik za tuširanje koji bežično strimuje muziku sa bilo kog uređaja koji ima blutut. Zvučnik se “kači” na Ajfon, Ajpod, Ajped ili bilo koji mobilni uređaj koji radi na Android platformi, i omogućava vam da sa njih puštate ličnu muzičku kolekciju dok ste u kupatilu.

Ugrađeni LED ekran pokazuje tačno vreme, a kontrolni panel dozvoljava da klikćete na “plej”, “stop”, da birate pesme i podešavate jačinu zvuka.



Može se nalepiti na zid, postaviti na ivicu kade ili okačiti na tuš.

Zahteva tri baterije od jedne i po volte, što garantuje 15 sati rada.

Cena: 99.95 američkih dolara.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>