Region

Svet

Dunja Ilić izdaje penthaus za 3.000 evra! (Foto)

Pevačica Dunja Ilić preselila se u Sarajevo kada je započela romansu sa dečkom islamske veroispovesti, a da njen luksuzni stan u Novom Beogradu ne bi bio prazan rešila je da ga izda, i to za neverovatnih 3.000 evra!

Dunja Ilić izdaje penthaus za 3.000 evra! (Foto)



Reč je o luksuznom penthausu od 270 kvadratnih metara, koji raspolaže sa deset soba, tri kupatila, garažom, parkingom i velikom terasom. Zanimljivo je da ovaj ogromni životni prostor ima i sto za stoni fudbal i bilijar postavljen na sredini dnevnog boravka! Dunja je izdavanje prepustila jednoj agenciji za nekretnine krajem novembra, dok ona uživa u Sarajevu u novoj ljubavi i novoj veri.



Dunja Ilić je početkom novembra prešla u islam, a iako se spekulisalo da je veru promenila zbog dečka, njeni prijatelji otkrili su da se za to odlučila kako bi se oslobodila poroka. Roditelji kontroverzne pevačice za prelazak svoje ćerke u islam nisu saznali dok to nije obelodanjeno u medijima, a Ilićeva je svoju odluku objasnila na Fejsbuku.

"Našli su ljudi milion i jedan razlog zašto sam ja ovakva ili onakva. Lako sam ja prebolela razvod roditelja koji je, po njihovom mišljenju, kriv za sve. Ono što nisam mogla da prebolim je ljudsko zlo. A bila sam svedok istog! Pogrešne vrednosti, ogovaranja, izdaje, zadnje namere, iskorišćavanje, osuđivanje bez razloga. To je ono što je mene bolelo! Ali sam, na žalost mnogih, prebolela to."



"Čovek se ne može boriti sa vetrenjačama, jedino može pronaći samo snagu u sebi da živi sa tim. Ja sam pronašla! Eto istine! Žao mi je, ništa famozno", napisala je tada Dunja, a o izdavanju penthausa za 3.000 evra nismo uspeli da saznamo nešto više, jer pevačica nije bila dostupna za komentar.

Na listi pevača koji izdaju stanove je i Aco Pejović, koji je za nepoznatu sumu mesto za stanovanje ustupio zvezdama "Granda", Andreani Čekić i Vanji Mijatović. Taze cimerke priznale su da u Pejovićevom stanu prave lude žurke, a svog stanodavca su nahvalile, tako da je izvesno da im je i cena "legla".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>