Region

Svet

Zoran Stanić Prvi glas Srbije: Jedva sam iskontrolisao emocije!

Mladi Zoran Stanić, popularni Zoja iz Inđije, jedan je od finalista Prvog glasa Srbije. Nakon borbe u duelu u prošloj emisiji, Zoran otkriva šta očekuje od daljeg prolaska.

Zoran Stanić Prvi glas Srbije: Jedva sam iskontrolisao emocije!



"Verovao sam u sebe i potajno se nadao da ću ostati i dalje u takmičenju, a kada sam otpevao drugu pesmu koja je potpuno u mom fazonu, shvatio sam da će to sve ispasti dobro", ovako počinje priču Zoran Stanić, posle prošlonedeljnog duela u Prvom glasu Srbije, u kojem se našao sa Nikolom Plankom, koji je napustio ovaj šou.

Pesma od Osvajača "S kim čekaš dan", vratila mu je samopouzdanje i motivaciju za korak napred. Zoran kaže da je prošlonedeljno takmičenje za njega bilo "bomba emocija".

"Dok sam pevao "Gdje Dunav ljubi nebo" Josipe Lisac, Andrija je otišao u publiku, uhvatio moju majku za ruku i popeo je na scenu. To veče trebalo je da posvetimo nekim dragim osobama, a ja sam upravo pevao svojoj majci. Ne znam kako sam uspeo to sve da iskontrolišem", priča Zoja, koji je još pod utiskom i dodaje: "Zagrlio sam je čvrsto i pevao. Verujte da ne znam kako je to sve ispalo, tada sam mislio samo na reči pesme, a velika knedla mi je bila u grlu i suza samo što ne poteče."

Majka Zagorka od marta meseca nije bila sa njim, njegovim bratom i ocem, i taj period za njega je ostavljao prazninu u životu.Falili su mu njeni saveti i njen zagrljaj, ali sada su svi srećni zajedno. Ima porodicu koja ga podržava i bodri kroz ovo takmičenje, kao i njegovi sugrađani, koji ga svake subote prate putem video-bima. On kaže da se prijavio u "Prvi glas Srbije", ne da pobedi, već da bi postao prepoznatljiv. Još od osnovne škole ima svoj bend, sa kojim je nastupao na raznim manifestacijama, klubovima…

"Ne očekujem pobedu, ali nadam se da ću steći neku popularnost i da ću imati više posla, kako mi kažemo "tezgi". Ko zna, vremenom možda izdam i CD, videću kako će se to sve odvijati", iskren je Zoja.

U razgovoru sa nama u pauzi između proba za večerašnji nastup i direktan prenos na TV Prva u 21 h, Zoran Stanić je obećao da će i ovaj put dati maksimum od sebe, da ima dobru pesmu i dobru interpretaciju.

"Kako se takmičenje bliži kraju tako je i veća trema, ali smireno, samo napred", kaže Zoja kroz osmeh i napušta nas, jer žuri nazad na probu.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>