Region

Svet

Bora Čorba: Paparace treba šamarati!

Bora Đorđević podržao je kolegu Dragana Kojića Kebu u svojoj kolumni u jednom dnevnom listu, nazvavši ga “svojim herojem” zbog nasrtaja i fizičkog obračuna sa ekipom emisije “Paparaco lov”.

Bora Čorba: Paparace treba šamarati!



Frontmen benda “Riblja Čorba” precizirao je da misli da paparace ne treba tući, već isključivo šamarati.

Ali, ako smo mi mišljenja da je ovo posticanje nasilja nad novinarima, Đorđević je poručio da možemo da ga tužimo.

- Nisam Kebu savetovao da bije te paparace. Slučajno se dogodilo da je tom događaju prethodilo naše gostovanje u emisiji “Nedeljno popodne” Lee Kiš, gde sam pričao kako ih treba išamarati. I dalje stojim pri tome, ne treba ih prebijati, već, kao što sam napisao, šamarati! – potvrdio je Bora ono što je napisao u kolumni.

Na pitanje da li je svestan da postoji zakon i da se ne može obračunavati ni sa kim fizički, Đorđević je odgovorio:

- Postoji zakon, jeste, i ako mislite da ugrožavam nečiji život, ako mislite da sam podstrekač, tužite me! Nisam nikada tužio nikoga jer me mrzi da se povlačim po sudnicama, a nisam nikada ni udario novinara ni paparaca – rekao čuveni roker i dodao:

- Da li vi pravdate snimanje i fotografisanje ljudi u njihovom intimnom izdanju? Slikaju me kako ulazim u taksi, kako jedem jabuku, koga to zanima? Imate gomilu popišulja, guzatih i sisatih, koje jedva čekaju da naprave neki skandal. Pa eto, slikajte njih. Ulazite im u gaćice, ispod kreveta i gde god vam padne na pamet – ljutito je predložio Bora, a na pitanje da li je svestan značaja tabloida koji vrlo često objavljuju i razotkrivaju afere i bave se istraživačkim radom, zahvaljujući kojem čitaoci mogu da saznaju nešto što iz “ozbiljnih” novina ne bi mogli, roker je odgovorio sledeće:

- To što će neko da sedi ispred moje kuće nije istraživački rad. U Engleskoj postoje “San” i more tabloida koji smišljeno i planski plasiraju neistinu, za koju unapred spreme pare jer znaju da će biti tuženi i da će izgubiti spor. I tako najnormalnije plate tu laž koju su objavili. Ovde to nije slučaj, neće tablodi da plate. Mada, ima pristojnih paparaca, onih koji me pitaju da li smeju da me fotografišu i ja im nikad to nisam odbio – zaključio je Đorđević.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf.rs, Alo
Foto: Show Bizz

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>