Region

Svet

Radmila Misić podnela krivičnu prijavu: Bivši muž je pretukao?!

Pevačica Radmila Misić podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg supruga Marka A. koji ju je navodno krajem oktobra tukao u autu kada je krenula na snimanje emisije "Moravski biseri".

Radmila Misić podnela krivičnu prijavu: Bivši muž je pretukao?!



Kako je Radmila rekla u policiji, ovo nije bio prvi put da je bivši suprug digao ruku na nju, ali je do sada ćutala jer nije htela da se u medijima prenosi njena priča. Krajem oktobra je krenula na snimanje emisije i pošto je žurila pozvala je komšiju da je odveze. Kada su kretali, pojavio se njen bivši suprug i zatražio da sedne pored nje.

Dok su putovali, trajala je žučna rasprava među bivšim supružnicima. Marko je bio u alkoholisanom stanju pa je u jednom trenutku, počeo rukama tući pevačicu. Pokušavala je Radmila da ga se otarasi i da ga smiri, ali on nije odustajao.

"Na kraju je otrčala do obližnje benzinske pumpe, gde je zatražila pomoć. Posle nekoliko dana je rešila da ceo slučaj ispriča policiji i da podnese krivičnu prijavu protiv bivšeg supruga Marka A. zbog nasilja u porodici", objašnjava sagovornik blizak ovoj estradnoj umetnici.

O celom slučaju Radmila Misić je ispričala u policiji. Svoju izjavu, navodno, dao je i njen bivši partner, koji još ne može da se pomiri sa razvodom. Prema Krivičnom zakonu, njemu preti do godinu dana zatvora ukoliko se na sudu proglasi krivim. U nameri da proverimo ove informacije, stupili smo u kontakt sa Misićevom, koja ništa nije demantovala, ali nije želela da govori o problemima koje je imala sa bivšim izabranikom.

"Ja ništa o tome ne bih pričala. Kada budem spremna, sama ću vas pozvati i pričati. Za sada neka bude da nemam komentar", ljubazno nam je rekla Radmila i zamolila za razumevanje.

Radmila Misić je pokušavala da dobije američko državljanstvo, ali u tome nije uspela. Tri i po godine je trajao proces, ali je na kraju odbijena bez ikakvog obrazloženja.

"Uzalud sam čekala. Za te tri i po godine sam bezbroj puta bila u iskušenju da odustanem, da dignem ruke od svega i da se vratim kući. Da sam znala da će se sve toliko odužiti, ne bih ni u ludilu ušla u tu priču. Prosto sam bila ‘zarobljena’ u Americi i živela sam za trenutak kada ću moći da se vratim u Srbiju", izjavila je pevačica.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>