Region

Svet

Vlado Georgiev ipak u Novom Sadu za doček 2013.

Vlado Georgiev će, ipak, pevati za doček Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu, ali će honorar za koncert biti duplo manji od cifre koja se pominjala u medijima.

Vlado Georgiev ipak u Novom Sadu za doček 2013.Ovo je potvrdio danas na konferenciji za novinare vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra "Novi Sad", Andrej Fajgelj. On je najavio da će, pored Georgieva, na dočeku Nove godine u Novom Sadu nastupiti i Sergej Ćetković, Slobodan Trkulja i hor Viva Voks.

"Žao mi je što postoje ljudi koji misle da Novi Sad ne treba da napravi veličanstven doček Nove godine, ja mislim da mi treba da organizujemo najveće kulturne događaje u Srbiji i regionu", rekao je Fajgelj dodajući da on Novi Sad posmatra kao centar Srbije.

Vlado Georgiev je na pomenutoj konferenciji za novinare najavio da će kompletnu opremu za novogodišnji koncert lično on platiti i da se na to, kako je rekao, odlučio posle negativne medijske kampanje koja je vođena protiv dočeka.

Na novinarsko pitanje o visini honorara za novogodišnji koncert, Georgiev je rekao da kafanski muzičar za Novu godinu u proseku zaradi oko hiljadu evra.

"Ja ću mojim ljudima da platim po dve hiljade i pevaću džabe u Novom Sadu", rekao je Georgiev, dodajući da mu je jako drago što posle "gnusnih laži u pojedinim tabloidima" može da kaže da je sve potpuno drugačije od onog što je pisano.

Vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra "Novi Sad" je najavio da će u gradu pored novogodišnjeg dočeka biti organizovane i proslave Božića po Gregorijanskom i Julijanskom kalendaru, te Srpske nove godine, ali nije želeo da iznosi detalje.Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: 021.rs, Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>