Region

Svet

Lepa Kosa uvodi nove brendove na domaće tržište: Bujne šiške za dva minuta (Foto)

U novootvorenom salonu i radnji "Lepa kosa" upriličena je promocija novog brenda kao i trenda među damama, a to su šiške za koje vam nije potreban frizer jer ih i same mogu staviti za dva minuta.

Lepa Kosa uvodi nove brendove na domaće tržište: Bujne šiške za dva minuta (Foto)



Pogledajte na primeru kako se u par pokreta bujne šiške nađu na vašoj glavi.



Primetićete da se prelaz između vaše kose i dodatih šiški ne primećuje što najbolje možete videti na sledećoj fotografiji.



Balmain "CLIP- IN FRINGE", šiške za nadogradnju su od prirodne, ljudske kose i namenjene su za one koji žele da postignu gustinu u proređenom gornjem delu skalpa ili promene trenutno frizuru. Odlične su i  za prekrivanje izrastka do sledećeg farbanja kose. Lako, jednostavno i brzo se postavljaju, metodom klipsi, tako da nema nikakvog oštećenja vaše kose.



Opšti trend je nadogradnja kose, ali treba voditi računa da kosa koju kupujete mora imati određeni kvalitet, najbolje je odabrati prirodnu kosu jer se ona, nakon nadogradnje, može tretirati kao i vaša, a bez opasnosti da se kvalitet dlake izmeni.





Brazilska kosa se smatra najboljom vrstom kose na tržištu, a upravo zbog kvaliteta svoje dlake, jer nikada nije tretirana, fabrički obrađena i farbana dakle, dlaka je sirova, zdrava i negovana.





U radnji Lepa Kosa može se naći i indijska kosa koja je trenutno najpopularnija kosa na tržistu. Izuzetno je  kvalitetna i izdržljiva, laka za održavanje i oblikovanje. Kosa je vrhunski klasirana pa efekat mršenja i ćebanja ne postoji!





Tu je i treći popularni brend "Balmain Hair" koji nudi jednu od najširih paleta metoda kosa dostupnim svim frizerima. Balmain Hair je licencirani proizvođač Balmainovog programa umetaka i ekstenzija za kosu, a podražava svet frizerske mode od 1975. godine.





Lepa kosa promenila lični opis Olivere Kovačević: Plava crnka uzvraća udarac
Usluge novootvorene radnje i salona "Lepa kosa" professional Hair & Care koriste i naše javne ličnosti, a skoro je svoj lični opis, kao odgovor na prozivke Siniše Kovačevića, promenila i voditeljka Olivera Kovačević koja je svoju plavu kosu zamenila perikom iz ovog salona.

Ono što je zanimljivo u ovoj radnji su aparati koje dame prosto obožavaju, a obavezni su u svakom domu koji obiluje kosom. Uvijači i pegle koje rade na principu pare vam prave frizuru za pet minuta, pa vas vaši momci neće više čekati sat vremena. Evo u par slika kako je postalo jednostavno napraviti frizuru.



Autor: S.P.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lepa kosa

Povezane vesti:


>