Region

Svet

Slavica Ćukteraš doživela dramu: Molila sam se da preživim!

Snežna oluja i nevreme koje je zahvatilo ceo region umalo su koštali života mladu pevačicu Slavicu Ćukteraš, koja je skoro 24 sata provela na autoputu zavejana i promrzla!

Slavica Ćukteraš doživela dramu: Molila sam se da preživim!Mlada pevačica dobro se namučila dok je iz Splita, gde je nedavno nastupala, doputovala u Beograd - ne samo što je satima čekala u redu na autoputu i što je bila zarobljena sa svojim vozačem i klavijaturistom u nekoj zabiti u Hrvatskoj, već se od stresa i hladnoće i razbolela.

"Bilo je užasno! Mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo na filmu, međutim, prevarila sam se. Molila sam gospoda samo da živi stignemo kući. Skoro 24 sata smo se borili sa užasnom vremenskom nepogodom, promrzli, zaleđeni, umorni, neispavani, ali, na svu sreću, to je iza nas. Već mi je bolje, samo neka sam ja kod svoje kuće. Pijem tople čajeve i lekove, tako da ću za par dana biti kao nova - rekla je Slavica Ćukteraš, koja nije imala snage da priča o detaljima za nju mučnog puta, ali smo podatke dobili od izvora bliskog pevačici.

"Slavica, vozač i klavijaturista tumarali su po hrvatskim selima jer je policija vratila celu kolonu koja je išla ka našoj granici. Međutim, njene noćne more su počele kada im je auto u nekoj nedođiji stao, a zbog snežne mećave nikoga u blizini nije bilo. U nekoliko navrata su pokušali da pozovu pomoć, ali ni telefon nije funkcionisao. Tako zavejani u nepoznatom mestu i promrzli proveli su skoro tri sata pokušavajući da se po mrklom mraku domognu nekog osvetljenog puta", kaže izvor.

"Kada su gotovo izgubili svaku nadu, naišao je neki traktor, koji ih je izvukao i uputio ih prema lokalnom selu, odakle se može izaći na autoput. Ova avantura ostavila je vidne posledice na pevačicu, pa je sada ona prikovana za krevet, u kom se leči pomoću toplih čorbica, čajeva i antibiotika. Inače, Slavica je ovo neprijatno putovanje doživela nakon što je imala odličan nastup u splitskom Imperijumu", zaključio je sagovornik.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus


>