Region

Svet

Region

Marija Karan: Pokušala sam da zavedem Džejmsa Bonda

Glumica Marija Karan bila je na audiciji u Londonu za ulogu devojke čuvenog tajnog agenta u filmu "Skyfall" i pokušala da zavede Džejmsa Bonda.

Marija Karan: Pokušala sam da zavedem Džejmsa Bonda



"Na kastingu je bila i Debi Mekvilijems, kao i njena asistentkinja, a čitali smo scenu iz voza iz filma "Kazino Rojal". Debi je sa mnom čitala scenu i to smo snimili. Znala sam da traže Azijku, ali smatram da je uvek dobro otići na takav kasting, ako ništa drugo zbog budućih kontakata", rekla je glumica za hrvatske medije i otkrila ko je po njenom mišljenju najbolje tumačio Bonda:

"Najbolji Bond je bio Šon Koneri. Obožavam ga kao glumca!".

Prvu inostranu ulogu ostvarila je u britanskoj drami "Taksista", a zbog uloge u BBC-evoj seriji "Casuality", pre nekoliko godina se preselila u London, a nekoliko godina živela je i u Los Anđelesu. Tridesetogodišnja beogradska glumica kaže da će zauvek pamtiti premijeru filma "The Rite" jer je bila, kako kaže, "moja, pa još u Los Anđelesu". U tom filmu igrala je sa Entonijem Hopkinsom, a u "Weaponu" sa Žan-Klod van Damom.



"Svaki projekat doživljavam kao ostvarenje svog sna i potvrdu talenta. Radujem se poslu bez obzira na to gde se snima i koliko su velika imena u priči. Zadovoljstvo je i čast imati priliku raditi na projektima sa velikanima kao što su Hopkins i Žan-Klod. Koje su mi prve asocijacije na njih? Kad pomislim na Entonija, na pamet mi pada Tibet, dok me Van Dam asocira na Kinu", rekla je Marija koja trenutno ima angažman u popularnoj hrvatskoj seriji "Larin izbor" gde glumi lepu kneginju Anastaziju.

Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>