Region

Svet

Zvonko Marković: Biljana Ristić očajno glumi i ne zna da peva

Marković je prozvao Ristićku da je postala poznata jer se udala za direktora državne televizije, a ona mu uzvratila da je sujetan.

Zvonko Marković: Biljana Ristić očajno glumi i ne zna da pevaZvonko Marković „udario“ je na Biljanu Ristić. Uspešni dizajner je na napisao da je imitatorka i voditeljka emisije „Modna policija“ na televiziji Pink pre nekoliko decenija postala poznata zahvaljujući suprugu Dušanu Miteviću. Tačnije, da joj je muž, tadašnji direktor državne televizije, obezbeđivao minutažu u najgledanijim programskim terminima.

- Uvek sam za Novu godinu pitao mamu: „Zašto ovu ženu puštaju da ima šou-program, očajno glumi i ne zna da peva?“, a mama bi mi govorila: „Batali, to je žena direktora televizije i hvala bogu da je puštaju samo za novogodišnji.“ Tako sam saznao ko je Biljana Ristić - napisao je dizajner.

Biljana se nije previše potresla zbog njegovih reči. Ona smatra da mu je krivo jer je ona deo emisije „Modna policija“,u kojoj će biti komentarisan i njegov rad.

- Zvonko je sujetan. Verovatno mu je krivo zbog mog učešća u emisiji „Modna policija“. Imam svoju publiku, koja me voli, i ne bih da komentarišem njegovo pisanje. Dobro je da se diže prašina oko emisije, jer to znači da će biti gledana i da ljude to interesuje. Ja ću objektivno ocenjivati sve, pa i Zvonkove kreacije - kaže Biljana.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>