Region

Svet

Ja imam talenat: Predstavljanje kandidata Bosiljčiću nateralo suze na oči (Video)

Četvrta audicija onih koji imaju ili misle da imaju talenat je pred nama. I ove nedelje oštrom oku žirija Nataše Ninković, Ivana Tasovca i Ivana Bosiljčića neće promaći pravi talenti, a ko ide dalje saznaćemo uskoro.

Ja imam talenat: Predstavljanje kandidata Bosiljčiću nateralo suze na oči (Video)



Veče otvara Miodrag Tomić. Imao je saobraćajni udes i bio u komi, a nakon buđenja iz kome sinulo mu je da se bavi umetnošću i poslušao je sebe. Večeras je otpevao kompoziciju "Ru-ru" koju je posvetio našim teniserima na čelu sa Novakom Đokovićem. Nakon aplauza Bosiljčić mu je poručio da će numera svakako biti upamćena, međutim, Nataša je prokomentarisala da je pesma posvećena teniserima, a čuje se samo Novakovo ime. Žiri je glasao. Tasovac je rekao ne, Nataša da, a Bosiljčić da, tako da Mijo ide dalje.



Isidora Jovanović, zubni tehničar iz Niša ima ćerkicu koja ima sedam godina. Otkrila je da ume da peva pre osnovne škole, ali nije imao ko da je vodi u muzičku školu pa se zbog toga oseća osakaćeno. Nikada nije nastupala, a prijavila se kako bi dobila samopouzdanje i priznanje za to pokušavanje pevanja. Isidora je tokom pevanja dobila i aplauze, a suze nije mogla zadržati. Zanimljivo je bilo da je Tasovac pomno slušao kako ona peva i rekao joj da njena ćerka može biti ponosna na mamu. Bosiljčić je prokomentarisao da je mnogima rekao da im nije bio dan, ali da je ovo svakako njen dan. Sa tri da Isidora ide dalje.



Usledili su takmičari koji se bave beat boksom, odnosno muziku prave svojim usnama. Tasovac je rekao da je ove godine konkurencija Beat boksa izuzetno velika. Pogledajte kako to oni rade i ko je prosao dalje, a kome je žiri rekao da mora još malo da uči.



Sledeći takmičar je Mitar Zorić iz Beograda. Govori tiho i nosi gitaru sa sobom. Svira gitaru i dobro kuva kafu, a pesma koju je izveo je "Sex Bomb". Publika je bila oduševljena kao i žiri, bar deo žirija. Tasovac mu je rekao da sve više liči na Garavi sokak nego na Tom Džonsa. Glasali su i sa tri da on ide dalje.



Nikola i Anđela su sledeći takmičari. Idu na časove glume i plesa koje drži njegova mama. Bili su momak i devojka, ali vise nisu, sada su najbolji prijatelji. Pripremili su tačku koja je kombinacija glume i plesa. Nakon njihove energične tačke Nataša je pitala da li idu u neku školu jer imaju neverovatnu energiju. Tasovac je rekao da ovime treba da se bave bez ambicija, a ne da pobeđuju. Međutim to je samo bio uvid u glasanje, Tasovac je rekao da, Nataša ne kao i Bosiljčić koji je rekao da ovo nije za dalje.



Usledili su takmičari koji stvaraju svoju muziku i pesme. Međutim, žiri nije bio oduševljen njihovom umetnošću tako da smo prisustvovali njihovim razočaranim pogledima.



Marko Gajić iz Knjaževca, student arapskog jezika i književnosti, voli da peva i repuje jer nalazi pesme koje su izazovne. Kada bi dobio tri iksa ne bi se ljutio jer su mu bitni komentari. Tasovac je rekao da ni jednu reč nije razumeo, ali da je dikcija bila dobra. Sa tri da Marko ide dalje.



Sledeći su se predstavili članovi orkestra Harmonika OŠ "Aleksa Šantić" iz Republike Srpske. Oni su svojom muzikom razigrali i podigli atmosferu u publici, a ni žiri nije ostao imun na taktove šote, Bosiljčiću su oči zasuzile od emocija. Sa tri da ovaj orkestar ide dalje, a nakon glasanja usledio je bis jer publika je želela još da ih sluša.



Tibor Šmit iz Pančeva, u slobodno vreme se bavi plesom. Radi elemente hip hopinga, što se na takmičenjima zove eksperimental. U njegovoj disciplini ima dosta razgibavanja. NJegova tačka je delovala dosta stravično na žiri tako da je od Tasovca dobio "X". Nataši je bio interesantan spoj muzike i pokreta, ali joj nije bilo jasno šta to sve znači. Bosiljič je rekao da mu je bilo uznemirujuće i zaprepašćujuće i da ta sposobnost može biti iskoristiva u pozorištu. Tasovac je rekao da mu je muzika više govorila od njega. Sa dva da i jednim ne on ide dalje.



Jasmina Vejin iz Banatskog Aranđelova, peva i želi da se predstavi žiriju sa svojom autorskom pesmom. Ima porodični bend, ali mama i tata nisu mogli doći tako da će je pratiti njen brat koji, po njenim rečima, opasno svira gitaru. Tasovac je prokomentarisao da je bezveze što joj brat svira na playback jer bi se moglo pomisliti da ona peva isto na playback. Sa tri da oni idu dalje.



Emisija ne može proći bez plesača. Na scenu su izašli članovi plesne grupe "Kontinuum" i pokupili sve sipmatije žirija. Ivan Bosiljčić je bio oduševljen i rekao da su svi kao jedan. Sa tri da oni idu dalje.



Bliznakinje Manja i Nađa iz Kikinde su stopirale do Beograda, jer su imale defekt sa autom i došle su da pevaju pesmu, koja nikako da krene, ali nakon problema sa matricom njih dve su izvele svoju tačku. Bosiljčić je rekao da je ovo bilo vanzemaljski. Žiri je glasao i sa tri da one idu dalje.



To su bili večerašnji kandidati šou programa "Ja imam talenat" koji su prošli ili nisu u dalje takmičenje, a za nedelju dana družimo se sa novim kandidatima i njihovim snom da postanu najtalentovaniji i osvoje fenomenalnu nagradu od 100.000 evra.

Autor: S.P.
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>