Region

Svet

Nakon uspešne saradnje sa JLo Anti Kilogram se širi na hrvatsko tržište (Foto)

Lider na tržištu, domaća kompanija "Anti Kilogram", nakon uspešnog plasiranja svojih proizvoda na domaćem terenu kao i saradnje na organizaciji koncerta Dženifer Lopez svoj uticaj širi i na hrvatsko tržište.

Nakon uspešne saradnje sa JLo Anti Kilogram se širi na hrvatsko tržište (Foto)



Posle intezivnih zahteva jedne od najvećih farmaceutskih kompanija distributera lekova u Evropi sa predstavništvom u Zagrebu, PHOENIX PHARMACIJE d.d iz Zagreba, ispunjeni su regultorni uslovi da kompanija "ANTI KILOGRAM" počne distribuciju svojih dijetetskih proizvoda "GOLDEN SLIM LINE" i "SLIVER STRONG LINE" na tržistu Hrvatske.


Shema distribucije preparata

U pitanju je jedna od većih investicija u ovoj godini. Kako "ANTI KILOGRAM" posluje u svim zemljama regiona i troši ozbiljan budžet na marketing, startovala je potraga za novim reklamnim licem ovih brendova.

Pouzdano se zna da je u najužem odabiru najpoznatija hrvatska manekenka Vedrana Lindarić koja će reklamirati navedene brendove za mršavlejnje na televiziji "NOVA".


Vedrana Lindarić

Koliko je para u igri i koliko će kompanija "ANTI KILOGRAM" uložiti u ovaj posao biće tema za istraživanje hrvatskih medija.

Autor: Sokol Vuk
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>