Region

Svet

Bračni par Joksimović: Jovana postala Željkov menadžer?

Jovana Janković Joksimović je, navodno, preuzela na sebe menadžerski deo posla za svog muža Željka Joksimovića, pa mu od nedavno ugovara nastupe u inostranstvu.

Bračni par Joksimović: Jovana postala Željkov menadžer?



Jovana se odlučila na ovaj korak kako bi svog bračnog partnera poštedela dodatnog stresa, obzirom na to da on ima puno obaveza ne samo kada su u pitanju nastupi, već i komponovanje i rad u studiju.

"Od kada je Željko odlučio da svoje nastupe proširi na inostrano tržište, Jovana se maksimalno angažovala kako bi mu što više pomogla oko ugovaranja koncerata."

Ona isključivo komunicira sa stranim agencijama, kojima svakodnevno šalje mejlove sa predlozima oko Željkovih nastupa i to joj za sada ide odlično. Pošto zna engleski jezik i vešta je u komunikaciji, lako postiže dogovore, pa je već zakazala nekoliko koncerata u prestižnim evropskim dvoranama za narednu godinu", otkriva izvor i dodaje da će pomenuti nastupi biti drugačiji od onih na koje je navikla naša publika u inostranstvu: "Željko će, pored svog standardnog repertoara, izvoditi i strane pesme, kao i svoju muziku koju je radio za filmove".

"Inače, njegov dugogodišnji menadžer Bane Obradović i dalje će ugovarati Joksimovićeve standardne nastupe i neće se mešati u Jovanin deo posla", zaključuje naš sagovornik, čije je navode Jovana Joksimović pak demantovala:

"Imate pogrešnu informaciju, zvuči zabavno, planiram da počnem da sviram u njegovom bendu".

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>