Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Milica kritikovala Cakanu zbog nehigijene. Bojana najbolja!

Bližimo kraju prvog serijala popularnog takmičenja Prvi kuvar Srbije. Takmičari su pod tenzijom i sve nervozniji. Cakana se naljutila na Milicu zbog kritike na higijenu. Bojanino jelo najbolje.

Prvi kuvar Srbije: Milica kritikovala Cakanu zbog nehigijene. Bojana najbolja!



Na početku je Romana, kao jučerašnja pobednica, dobila zadatak da ponovo odabere njih petoro. Odabrala je Cakanu, Marka, Mariju, Anu i Bojanu, a zatim su morali odabrati namirnicu koju će pripremati u ovoj emisiji prvog kuvara Srbije. Romana je odabrala Brizlu, Cakana krompir, Marko krmenadlu, Marija brokoli i Ana bananu dok je Bojani preostalo da uzme juneću but.

Ovoga puta nije bilo rotiranja na kakvo su takmičari navikli već su uz ono što već imaju dobili po još jednu namirnicu sa stola.

Uz namirnice koje su uzeli takmičari imaju devedeset sekundi da u prodavnici odaberu još tri namirnice koje će spremati, a nakon toga usledilo je vreme od 45 minuta za pripremu jela.

Najkomplikovanije za spremiti je dobila Bojana, njoj su obe namirnice bile juneći but i bila je u problemu šta pripremiti.

Vreme je teklo VIP kuvari su se trudili da od dobijenog naprave jestivo jelo, ali nekima to nije uspelo dok su se neki, prema žiriju, dobro snašli. Cakani su zamerili zbog toga što je napravila lepo jelo, ali je zaboravila da skloni foliju sa tanjira tako da je njeno jelo okarakterisano kao nehigijensko.

Cakana se branila time da može biti i loša kuvarica, ali ne može biti aljkava jer na higijenu misli do krajnjih granica. Čak se i zaplakala zbog žirija koji je bio neumoljiv kada je folija u pitanju.

Petar i Milica su objasnili da su osnove kulinarstva da u tanjiru ne sme biti ičega što nije jestivo.

Žiri je pozivao takmičare i komentarisao njihova jela. Na kraju je žiri kao najbolju ideju odabrao Romanino i Markovo jelo, ali najbolje spremljeno jelo večeras je ipak Bojanino jer je zbog težine pripreme bilo najkomplikovanije, ali je uspela da upotrebi jedan jedini način.

Cakana je svoje jelo na kraju povukla i nije želela da ga žiri komentariše zbog toga što je žiri bio grub prema njoj tako da je ona nominovana za petak za izbacivanje.

Autor: S.P.
Foto: PKS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>