Region

Svet

Novosađani dočekuju 2013. uz Sergeja Ćetkovića ili Vladu Georgieva

Na Trgu slobode u Novom Sadu u novogodišnjoj noći pevaće ili Sargej Ćetković ili Vlado Georgiev. Sa obojicom se pregovara, a ishod bi trebalo zvanično da se zna najkasnije za dva-tri dana.

Novosađani dočekuju 2013. uz Sergeja Ćetkovića ili Vladu Georgieva



"U ovom trenutku ne mogu ništa zvanično da kažem, ali će svi detalji, uključujući i imena, biti poznati brzo", rekao je Andrej Fejgelj, v. d. direktora novosadskog Kulturnog centra, koji organizuje doček novog leta.

Da su pregovori crnogorskog pevača sa organizatorima događanja u novogodišnjoj noći u Novom Sadu u toku, potvrdio je i Dragan Petrović, Ćetkovićev izvršni producent.

"Tačno je da razgovaramo, ali ništa nije završeno. Imamo i ponude još nekih gradova", dodao je Petrović.

Za razliku od Ćetkovića, koji do sada nije pevao na glavnom novosadskom trgu, žitelji srpske Atine su uz Georgieva tu dočekali 2005. godinu.

Mada njegov menadžer Peđa Stojnić o tome ne želi zvanično da govori dok ugovori ne budu potpisani, gotovo je izvesno da će u noći između 31. decembra i 1. januara na Trgu slobode sa svojim "Balkanopolisom" nastupiti i pevač i multiinstrumentalista Slobodan Trkulja.

Od 2005, kada je Georgiev nastupio prvi put, do danas, Novosađani su u nova leta koja su se nizala ulazili uz Zdravka Čolića, Gorana Bregovića, Željka Joksimovića, Masima Savića, Zvonka Bogdana, Momčila Bajagića Bajagu...

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>