Region

Svet

Cune Gojković: Zlata mi je bila kao ćerka! (Video)

Šok i neverica zbog smrti glumice Zlate Petković i tokom jučerašnjeg dana bili su prisutni kod njenih prijatelja i saradnika, a potresen je bio legendarni pevač Predrag Cune Gojković, koji ju je smatrao članom porodice, kao i Predrag Živković Tozovac.

Cune Gojković: Zlata mi je bila kao ćerka! (Video)



 Oni su se prisećali saradnje sa Zlatom u čuvenoj „Folk paradi“, koju su osemdesetih snimali zajedno.

- To je težak udarac za moju porodicu. Od kada smo počeli da snimamo „Folk paradu“, Zlata je postala veoma blizak prijatelj moje porodice. Bili smo nerazdvojni dve godine dok smo snimali „Folk paradu“. Prozvala me je „tata“ i smatrala se mojom najstarijom ćerkom. Naše dve porodice su kao familija, ona nas je mnogo volela, moje ćerke posebno.

Trebalo je da se zove Zlatna, a ne Zlata, s obzirom na to koliko je bila divna. Njen prerani odlazak je veliki udarac jer je bila čisto, čisto, čisto stvorenje. Imala je sve ono što je poželjno da ima jedno ljudsko biće, lepotu iznutra, lepotu spolja, talenat, bila je divna supruga i majka. Zaista smo pogođeni - rekao je vidno uznemireni Cune, a saradnje sa Zlatom prisetio se i Tozovac.

- Izuzetno mi je žao. Mnogo smo lepo sarađivali, a Zlata je bila divan kolega, izuzetna žena, divna majka. Ako za nekoga mogu da kažem da je bio divan čovek, onda je to Zlata Petković - rekao je Predrag Živković za „Alo!“.

Zlata Petković preminula je u ponedeljak nakon sedmodnevne borbe za život na Neurohirurgiji Kliničko-bolničkog centra u Beogradu.

Ona je 22. novembra doživela moždani udar i prebačena je u Urgentni centar, gde je operisana prošlog petka, a u ponedeljak u 13.40 je izdahnula. Komemoracija povodom smrti Zlate Petković biće održana sutra u 11 časova u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, nakon čega će glumica biti sahranjena na Novom Groblju u 13.30.

Zlata je bila vrsni umetnik i evo podsećanja na neke lepe momente njene bogate karijere.







Autor: S.P.
Izvor: Alo, YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>