Region

Svet

Zvezde Granda: Dueti odlučuju ko će u polufinale!

Sledeće subote, 8. decembra, počinje treće kolo popularnog muzičkog talent šoua “Zvezde Granda”, a u narednih šest subota ovogodišnji učesnici predstaviće se publici i, između ostalog, u izvođenju dueta.

Zvezde Granda: Dueti odlučuju ko će u polufinale!



Takmičari će duete izvoditi uz pomoć svojih malo starijih kolega, takođe “zvezda Granda”, koje su tokom proteklih godina put ka estradnom vrhu našli upravo na ovom takmičenju. Osim toga, oni će otpevati i po jednu pesmu po sopstvenom izboru, ali će pokazati i svoje umeće u izvođenju brzih kompozicija, koje u emisiji ide pod nazivom rubrike “Žurka, žurka”.

Sve to odvijaće se pod budnim okom šestočlanog žirija sastavljenog od pevača, kompozitora, tekstopisaca i muzičara, koji će kandidate ocenjivati od 5-12.

Pored njih, takmičare će bodovati i tročlani novinarski žiri, koji će doneti sud o tome kako se kandidati snalaze u domenu komunikacije i shodno tome dati zajedničku ocenu, takođe od 5-12.

U narednih šest emisija, osim za stolom žirija, na sceni će se smenjivati i najpoznatija imena iz sveta folk i pop muzike.

Autor: S.P.
Izvor: telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>