Svet

Region

Stiže još opasnija Igra prestola (Video)

Hit serija HBO "Igra prestola", po serijalu "Pesma leda i vatre" Džordža R. R. Martina, sledećeg proleća ulazi u treću sezonu.

Stiže još opasnija Igra prestola (Video)



Omiljeni likovi iz popularnog serijala epske fantazije vraćaju se na male ekrane. Piteru Dinkladžu, Emiliji Klark, Mejzi Vilijams, Alfiju Alenu i drugima pridružuju se Ričard Dormer kao Berik Donderion, Natali Emanuel kao Misandei, Sjaran Hajnds kao Mens Rajder i mnogi drugi.

Treća sezona biće zasnovana na prvoj polovini treće knjige "Oluja mačeva", čija obimna radnja ne bi stala u jednu sezonu, po oceni producenata. Snimana je u Severnoj Irskoj, Hrvatskoj, Maroku i na Islandu.

"Igra je opasnija nego ikada. Mislimo da će fanovi serijala biti oduševljeni akcijom, izborom glumaca za nove likove, ali i predivnim lokacijama na kojima smo snimali", rekao je producent, scenarista i režiser Dejvid Beniof.

Prethodne dve sezone osvojile su 25 od 34 nagrade za koliko su bile nominovane. Za sada je najuspešniji član ekipe Dinkladž, kojem je uloga Tiriona Lanistera donela dva Zlatna globusa, "Satellite" i "Scream" nagrade.

Treća sezona počinje 31. marta sledeće godine. Pogledajte kako je snimana.



Autor: B.B.
Izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus


>