Region

Svet

Bane Janković učio Ninu Radulović da kugla! (Foto)

Dok neki koriste boravak na planini da bi uživali na snegu, voditeljka Nina Radulović Lečić i maneken Branislav Janković odlučili su da popodne na Kopaoniku provedu u kuglani kako bi Bane kao pravi džentlmen naučio mladu mamu da kugla.

Bane Janković učio Ninu Radulović da kugla! (Foto)Nina, očigledno nevična pravilima, nije želela da se preobuje, već je ostala u svojim čizmama, dok je Janković odmah po dolasku cipele zamenio patikama kako bi mu bilo udobnije.

Maneken je prvo objasnio Nini kako se drži kugla, ali sudeći po njenom izrazu lica, obuka je nije baš mnogo zanimala. A pošto bez dobrog temelja nema ni stabilne kuće, ni kada je počela da kugla nije joj sve išlo od ruke.S obzirom na to da Branislav često sa svojom devojkom Katarinom Živković ide u kuglanu, on se za razliku od "protivnice" odlično snašao.Janković je pobedio u ovoj igri, a Radulovićeva je obećala da će češće posećivati kuglanu i baviti se ovim sportom ne bi li na revanšu ipak pokazala da učenik može nadmašiti učitelja.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>