Region

Svet

Grupa Amadeus u lovu na ajkule (Foto)

Posle velike američke turneje, članovi grupe Amadeus već dve nedelje nalaze se u Australiji, gde su odžali niz uspešnih koncerata, ali i upecali malu ajkulu.

Grupa Amadeus u lovu na ajkule (Foto)



Popularna petorka nastupila je u Melburnu, Sidneju, Pertu, a u narednih sedam dana očekuju ih nastupi po svim većim gradovima ovog dalekog kontinenta. Slobodno vreme momci su iskoristili da obiđu sve znamenitosti zemlje kengura i koala, u kojoj borave po prvi put.



"Oduševljeni smo Australijom! Publika je neverovatna i ispostavilo se da imamo ogroman broj fanova ovde. Trudimo se da iskoristimo svaki trenutak, a imali smo sreću da nas naš drug, koji živi u Australiji, povede na pecanje iz snova. Upecali smo ajkulu i sa sobom poneli neverovatno iskustvo. Bilo je vrlo, vrlo uzbudljivo, ali i opasno. Jovan Memedović sada ima pravu konkurenciju", pričaju u šali i sa ushićenjem Amadeusovci koji se sa australijske turneje vraćaju 5. decembra, ali za njih neće biti odmora, jer ubrzo počinju sa pripremama za veliki koncert planiran za proleće.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>