Region

Svet

Džej u opasnosti: Zdravlje pevača ozbiljno ugroženo!

Zbog dugogodišnjeg konzumiranja alkohola i opijata, Džeju Ramadanovskom ozbiljno je ugroženo zdravlje!

Džej u opasnosti: Zdravlje pevača ozbiljno ugroženo!



Naime, on je na nagovor prijatelja pristao da se podvrgne lečenju metodom blokade, ali vrlo brzo nakon toga ponovo je posegao za alkoholom, pa ga je to zamalo koštalo života.

"Opšte je poznato da Džej već duže vreme ima probleme sa zavisnošću. Pre izvesnog vremena on je na nagovor dugogodišnjih drugara posetio jednu privatnu kliniku, gde mu je urađena takozvana blokada injekcijom koja suzbija  želju za opijatima i alkoholom, ali i pored toga pevač je došao u iskušenje, pa se ponovo "uradio" i napio, a taj "luksuz" mogao ga je koštati života".

Inače, smisao ove blokade je u tome da organizmu pacijenta unese medikament koji ometa dejstvo narkotika ili alkohola. Kada se ubrizga u organizam, kao što je bio slučaj kod Ramadanovskog, nikako se ne sme konzumirati nikakva droga niti alkohol jer može izazvati ozbiljne posledice.

"Pri konzumiranju alkohola ili droge probije se blokator, a onda može doći do nepredviđenih posledica: opstrukcije disajnih puteva, otoka mozga, kome, šoka, pa čak i smrti. Dakle, stvar je izuzetno opasna i nije se igrati time", kaže izvor i dodaje da je Ramadanovski ipak rizikovao:

"Džej je prekršio pravilo i samo zahvaljujući prijatelju koji je pozvao kliniku i brže-bolje ga odvezao, izvukao je živu glavu. Lekari su se u jednom trenutku čak borili za njegov život, koji je visio o koncu. Brzom intervencijom kliničkog osoblja je spašen. Međutim, ovaj nemili događaj po svemu sudeći nije ga opametio jer je nastavio po starom, pa se sve češće može videti na nastupima na kojima jedva peva i stoji, što sve koji ga poznaju izuzetno brine. Ako ovako nastavi, Džej neće biti dobro", zaključuje sagovornik.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>