Region

Svet

Ivana Stanković napustila snimanje emisije zbog Jelene Karleuše!

Manekenka Ivana Stanković napustila je juče snimanje emisije "Ljubavna doktorka" Isidore Bjelice nakon prepucavanja sa Jelenom Karleušom.

Ivana Stanković napustila snimanje emisije zbog Jelene Karleuše!



"Znala sam da ću biti sa Karleušom u emisiji i pomislila sam: "Što mi to treba?", ali sam ipak došla isključivo da bih ispoštovala Isidoru", rekla je Ivana i dodala:

"Ne podnosim licemerje, a JK je licemerna i osuđuje nešto što i sama radi. Ona ne dozvoljava da neko iznese svoje mišljenje. Ljuta sam i na Isidoru jer je stala na njenu stranu. Nisam došla tamo da sviram Jeleni serenadu!"

Manekenki je zasmetalo to što je i voditeljka, poput Jelene Karleuše, smatrala da je ona htela da uvredi pevačicu.

"Jelena je od prve rečenice krenula da prosipa "mudrosti" i kao inteligentna osoba nisam mogla da ćutim, jer ćutanje je odobravanje. Kada je krenula sa tim kako nju svi napadaju, samo sam upitala šta je očekivala kada se slikala razapeta na krstu? Pritom sam konstatovala da je napravila super karijeru s obzirom na to da ne ume da peva i da mi para uši. To ju je razbesnelo", zaključila je Ivana Stanković.

Iako je Karleuša mislila da je sve namešteno, Ivana je ustala i napustila studio. Za njom su potrčali kamermani i ljudi iz režije i šminkernice, kako bi je poljubili i čestitali joj.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>