Region

Svet

Region

Andrija Milošević se ženi u nedelju!

Andrija Milošević zasmetao je nekolicini tviteraša koji žele da ga izbace iz "Prvog glasa Srbije". Naime, pre desetak dana pojavilo se nekoliko sličnih statusa u kojima uporedo sa voditeljevim najavama kako glasati za takmičare ide i obaveštenje kako izbaciti ovog glumca.

Andrija Milošević se ženi u nedelju!



"Ako želite da Andrija Milošević propadne kroz rupu, pošaljite ‘Fenomenalno’ na 5554" ili "Da izbacite Andriju Miloševića iz PSG, pošaljite na 0180-800-900 tekst…." i drugi.

Iako ima mnogo i pozitivnih komentara, pažnju su privukla ova dva negativna, ali to voditelja ne brine.

"To je mali procenat ljudi. Pokazatelj koliko sam nekom simpatičan jeste 20.000 već naručenih karata za predstavu u kojoj igram sa Marinkom Madžgaljem. Obići ćemo 30 gradova u Srbiji, okruženju, Kanadi. Bože moj, uvek će biti onih koji vas ne vole, a i znam da su ti komentari uvek zanimljiviji od pozitivnih."

Poznate ličnosti su takođe aktivne na Tviteru u toku finalne emisije. Komentarišu, neretko i negativno. Da li ti smeta?

"Znam da sam ljudima interesantan, pa me zato i komentarišu. Neka ih, to im je neka vrsta terapije, i ja hoću da im pomognem da im bude bolje. Neka oni organizuju Tviter glasanje za sledeću sezonu za novog voditelja, pa možda ih neko i čuje."

Zameraju ti i na rečniku od desetak reči - odlučno, fantastično, sjajno, bajno…?

"Moje obraćanje publici je kratko i služi da dam potrebne tehničke informacije, o glasanju, brojevima i slično, a sud o kandidatima daje žiri. Obećavam, ubaciću još neku reč."

Mnogo se buke podiglo zbog komentara Aleksandre Radović koji je uputila jednoj kandidatkinji da u njoj nema života. Da li si uvek saglasan sa odlukom žirija?


"Apsolutno sam saglasan sa Aleksandrom i ostatkom žirija u svemu. Ljudi su profesionalci. Odlični u poslu kojim se bave i nisu u žiriju da bi delili hvalospeve, već da od kandidata izvuku najbolje. Lako je postati poznat, ali je teško opstati i biti kvalitetan u tome."

Maštao si kao klinac da postaneš fudbaler, a ipak si se odlučio za glumu. Što?


"Dobro je da sam tako postupio. Moja generacija 1978. propadala je devedesetih godina, a svi znamo kako se tada živelo. Gluma mi je bila dobar potez. Ma, nije samo to. Lakše je bilo izboriti se i uspeti."

Šta misliš o domaćem fudbalu?

"Mislim da nije baš dobar. Trebalo bi više klubova da učestvuje i da se sve to podigne na viši nivo. Da se napravi regionalna liga. Da se širimo, ali sam svestan da nema para. Sport i kulturu možete da svedete pod isto. Da bi neko išao na utakmicu, u pozorište ili bioskop, mora da kupi kartu, a nema se uvek para za to."

Kako ti se čine vicevi o Crnogorcima u Beogradu?

"Slatki su mi. Zanimljiv mi je onaj za istraživanje u Beogradu kada je oko 70 odsto ispitanika na pitanje ‘Da li vam smetaju Crnogorci u Beogradu?’ odgovorilo sa ‘Kome mi smetamo?’."

Novine su preplavljene tvojom izjavom da se ženiš. Kada ćeš?


"U nedelju, samo još nisam odlučio koju."

Autor: B.B.
Izvor: Kurir, San

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>