Region

Svet

Prvi Kuvar Srbije: Romana jedina spremila jelo, ali ide u čelendž!

Sutra će još jedan VIP kuvar napustiti kuhinju u kojoj je možda naučio osnove kuvanja, ali pre toga moramo saznati ko će večeras biti najgori i naći se u sutrašnjem čelendžu.

Prvi Kuvar Srbije: Romana jedina spremila jelo, ali ide u čelendž!



Večerašnji zadatak je, prema žiriju veoma lagan, a to je brzo kuvanje za zaposlenu domaćicu. Takmičari su i večeras dobili fotografiju kako to treba da izgleda, a trebalo je da kombinuju povrće i bešamel sos.

Za pripremu ovog jela kuvari su imali trideset minuta. Petar se i u ovoj emisiji svojski potrudio da maksimalno zbunjuje takmičare i deli im različite informacije.

Drugi član žirija serijala "Prvi kuvar Srbije", Milica, nije mogla da veruje da takmičari ništa što su naučili u ovom serijalu nisu primenili, niti zapamtili, a to se očekivalo od njih.

Nakon isteka od trideset minuta jedino gotovo jelo bilo je Romanino, tako da je žiri odlučio da jedino kompletno jelo ima ona i ona je pobednik i večerašnje emisije. Ostali takmičari nisu morali da iznose svoje tanjire jer žiri nije imao potrebe da jela proba, a pogotovo jer jela nisu bila ono što su očekivali.

Najgore jelo, bešamel čorbu, imao je Dinča pa je njegovo jelo proglašeno za ubedljivo najore tako da će se sutra i on naći u čelendžu.

Zanimljiva je situacija sa Romanom Panić kojoj je ovo druga pobeda ove nedelje, međutim ponedeljak joj je oduzeo najviše poena tako da odluka da bude u čelendžu nije promenjena i moguće je da ona sutra bude proglašena za kuvara nedelje i bude izbačena iz serijala ukoliko ne bude dobra u čelendžu.

Autor: S.P.
Foto: PKS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>