Region

Svet

Sergej Ćetković promovisao novu pesmu u Knez Mihailovoj, ujedno snimio i spot (Foto+Audio)

Sergej Ćetković i njegov tim saradnika su za lokaciju snimanja novog spota odabrali centar Beograda i ulicu Knez Mihailovu kao odlično mesto na kojem ima prostora da se skupe njegovi fanovi i svi zajedno učestvuju u realizaciji spota.

Sergej Ćetković promovisao novu pesmu u Knez Mihailovoj, ujedno snimio i spot (Foto+Audio)







Spot se snima za pesmu "Još volim te", a pesma će se naći na njegovom narednom, šestom, studijskom albumu. Pesma ide kao najava albuma, ali on neće izaći pre jeseni 2013. godine. Da li će ova pesma biti i naslovna pesma albuma to se još uvek ne zna jer, kako kaže Sergej, ima još mnogo lepih pesama.





Režija spota ovog puta je poverena proverenom Sergejevom saradniku Aleksandru Kerekešu, a u spotu pored Sergeja aktivno će učestvovati i prisutna publika, prolaznici i deca koja imaju posebno mesto u spotu.





Poslušajte deo pesme "Još volim te".

Deo pesme Sergeja Cetkovica - Jos volim te by Sokol Wolf

Inače, Sergej će prvi put za Dan zaljubljenih pevati u Beogradu. Sergej obećava da će to biti koncert za pamćenje i da, iako ne voli komercijalizaciju poveže taj dan, dan ljubavi i lepu muziku.





Prvi datum za snimanje spota je bio treći decembar, ali je prognoza za taj dan bila nepovoljna tako da je odabran današnji dan.





Sergej još uvek ne zna kuda će i da li će raditi za doček, još uvek je sve u pregovorima, ali se nada da će to biti neki trg.









Autor: Sokol Vuk
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus


>