Region

Svet

Buba Dobrosavljev nakon traume ne želi da radi!

Iako je Ljubinka Dobrosavljev dočekala sudsko razrešenje kada je njen bivši dečko Nebojša Pavlović priznao da ju je maltretirao, te je po dogovoru sa Prvim osnovnim tužilaštvom uplatio 150.000 dinara Fondu “Bitka za porodilište”, voditeljka je i dalje pod velikim stresom, zbog čega očigledno ne želi da se pojavljuje u javnosti, čak ni kada je reč o poslu!

Buba Dobrosavljev nakon traume ne želi da radi!



Buba je odbila nekoliko poslovnih ponuda, a poslednja je bila veoma primamljiva i bila je aktuelna nekoliko meseci pre nego što je Pavlović priznao svoje nedelo.

- Zbog nove programske šeme, vlasnik jedne televizijske kuće poželeo je da Ljubinku vidi u svojim redovima, pa je preko posrednika kontaktirao s njom i ponudio joj poslovni angažman. Voditeljku je posrednik bezbroj puta pozvao mobilnim telefonom, ali se ona nikada nije javljala. Potom su joj poslali su SMS u kojoj su joj saopštili da žele saradnju. Međutim, ubrzo je stigao neočekivani odgovor: “U ovom momentu ne mogu da prihvatim nikakav poslovni angažman”, bila je kratka i jasna Buba. Zatečeni i pomalo razočarani ovakvim njenim postupkom, ljudi su digli ruke od nje i angažovali drugu osobu - završava naš izvor.

Ljubinka Dobrosavljev je u novembru prošle godine u televizijskoj ispovesti ispričala da ju je bivši dečko Nebojša Pavlović fizički zlostavljao, usled čega je, po njenom tvrđenju, izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće. Njena priča izazvala je veliku medijsku pažnju, a policija i tužilaštvo su pokrenuli istragu. Na kraju je utvrđeno da je nad Bubom izvršeno nasilje, ali nije bilo dokaza da je voditeljka bila trudna, tako da navodni gubitak bebe nije ni mogao da bude predmet suđenja. Pavlović je inače na prvom saslušanju u policiji potvrdio da je njegova bivša devojka bila u drugom stanju, ali je negirao da ju je tukao, no na kraju je to ipak priznao, a prema dogovoru koji je postigao sa tužilaštvom, njegovo ime biće obrisano iz krivične evidencije.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>