Region

Svet

Anabela neće u Jevreje!

Anabela Bukva je, posle nekoliko neuspešnih pokušaja da pronađe pravu ljubav, kao i braka s Gagijem Đoganijem, konačno srećna u zagrljaju svog verenika Andreja Atijasa, sa kojim očekuje svoje treće dete.

Anabela neće u Jevreje!



Pričaju da je Anabela za ovu ljubav spremna da učini sve! Ustvari, skoro sve - postoje granice koje ne želi da pređe.

Pevačica je izjavila da će posle porođaja, koji bi trebalo da se desi u maju, organizovati tradicionalno svadbeno veselje, ali neće preuzeti veru svog budućeg muža. S obzirom na to da je Andrej Jevrejin, Bukva smatra da bi najbolje bilo da se sklopi samo građanski brak.

"Mislim da nećemo ići toliko daleko. Nedavno smo zajedno gledali film "Pet godina veridbe". Glavni lik je Jevrejin, a njegova ljubav katolkinja, zbog čega se venčanje koje planiraju odugovlači. U nekom trenutku se rastaju, nemoćni da se dogovore o veri. Kako se romantične komedije uvek završavaju srećno, na kraju uzimaju matičara i sklapaju samo građanski brak. Najverovatnije ćemo i mi učiniti isto", izjavila je Anabela.
 
Mada, buduća mama smatra da njen verenik od nje neće ni tražiti da pređe u njegovu veru.

Podsećanja radi, Atijas se s Anabelom verio pre manje od dva meseca pred velikim brojem novinara i fotoreportera, a sada je ona već u blagoslovenom stanju. Izgleda da su i oni primer stare izreke da se najveće ljubavi dese brzo.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>