Region

Svet

Ceca: Neću da ispunjavam Ćazimove ljubavne fantazije!

Nakon što je kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani upoznao Svetlanu Cecu Ražnatović nakon njenog koncerta u Beču, počela su nagađanja o prirodi njihovog odnosa, a Ćazim je dodao ulje na vatru kada je nedavno izjavio da mu se Ceca sviđa, kao i da bi se rado oženio njome.

Ceca: Neću da ispunjavam Ćazimove ljubavne fantazije!



Popularna pevačica je Osmaniju oštro uzvratila da ona nije njegova fontana želja, kao i da će tužiti sve medije koji budu pisali o njihovoj navodnoj vezi.

"Svako može poželeti da osvoji bilo koga na ovom svetu, ali to ne znači da mediji treba da dozvole da neko bez ikakvih osnova sebe stavlja u bilo koju vrstu odnosa sa mnom ili nekom drugom javnom ličnošću koju čak ni ne poznaje. Nisam ničija fontana želja i nikome ne ispunjavam ljubavne fantazije", ispričala je Ceca i dodala da joj je dosta izmišljotina koje se pišu o njoj.

"Navikla sam na to da me spajaju sa svakom osobom koja priđe da se fotografiše sa njom. Pošto sam umorna od svakakvih gluposti koje se o meni plasiraju, zaštitu ću ovoga puta potražiti na sudu. To je bio prvi i poslednji put da sam tog čoveka videla i vređaju me neosnovane konstatacije da među nama postoji bilo kakva vrsta odnosa", zaključila je Ražnatovićeva.

Autor: B.B.
Izvor: Alo, Story, Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>