Ostalo

Sme�no

Zašto muškarci beže?

Izašli ste nekoliko puta i bilo vam je super. Seks je sjajan, imate slična interesovanja, pa vam se čini da je u pitanju početak nečeg divnog. Međutim, on počinje da se udaljava i lagano nestaje iz vašeg života…

Zašto muškarci beže?



Muškarci su čudna bića, a ovo su najčešći razlozi zbog kojih se povlače čak i od devojaka kojima teško mogu da nađu manu.

Prerano

Mnogi muškarci u početku nisu sigurni da li uopšte žele vezu ili ne, a pogotovo nemaju predstavu o tome žele li biti baš sa vama. Ako primete da ste se vi odomaćili i da ste počeli da se ponašate kao da vaša romansa traje već godinama, mogu da se osete ugroženo, nakon čega će doneti odluku da se povuku. Samo strpljivo.

Previše

Prvi seks u vezi im ne stvara pritisak, ali svaki drugi način na koji pokušavate da vezu podignete na viši nivo će ih prestraviti. Najbolje je ostaviti sve na njemu, pa neka sam odluči kada je vreme da se stvari promene. U suprotnom, pobeći će glavom bez obzira.



Nedovoljno

Mnogi muškarci u određenom trenutku svog života nisu spremni za ozbiljnu vezu. Nedostatak slobodnog vremena, strah od nove romanse ili činjenica da još nije sasvim preboleo bivšu najčešći su razlozi zbog kojih se udaljavaju od vas. Šta god da je u pitanju, bolje ih je pustiti da odu.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>