Region

Svet

Isidora Bjelica: Dosta su moja deca plakala zbog Ivana! (Foto)

Nakon što je Isidora Bjelica na Tviteru napisala šaljiv komentar na račun Ivana Ivanovića, voditelj joj je uzvratio udarac, o čemu smo već pisali. Međutim, strasti se i dalje ne smiruju.

Isidora Bjelica: Dosta su moja deca plakala zbog Ivana! (Foto)



Naime, nakon čestih prozivki po medijima i društvenim mrežama, Ivana je najviše iznervirao status na društvenoj mreži koji je spisateljica napisala:

"Pita me danas taksista da mu objasnim šta je to pleonazam, pa, eto, recimo pleonazam je kad IVAN IVANOVIĆ čita sa IDIOTA...", napisala je Isidora Bjelica, dok se voditelj juče oglasio rečima: "Molim Isidoru i njenog muža da me više ne uznemiravaju noću. Znam da je teško kad uhvati alkoholičarska šizma, ali ne mogu vam pomoći".



Ipak, ni posle toga se situacija nije smirila, pa su Isidora i Ivan ostavljali uvredljive statuse jedno drugom, a u jednom trenutku je Ivan objavio i celu poruku koju mu je Isidorin suprug Nebojša Pajkić poslao:

"Debilu pošto si za svoju autističnu reklamu zloupotrebio svoje nedužno dete poslaćemo te u socijalnu službu na tretman", napisao mu je Nebojša, na šta je Ivan odgovorio da ne zna ko je i da se predstavi.



Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo Isidoru koja je vidno uznemirena povisila ton:

"Dosta smo trpeli torturu moja porodica, ja i cela Srbija od bivšeg portira. Ta mentalna starleta, neobrazovana seljačina se dosta iživljavala. Poruku je dobio od mog supruga, dosta su moja deca plakala zbog njega. Moj tim advokata već radi na tome. Imam spisak 560 uvreda koje je uputio ženama, homoseksualcima.... Taj humor se koristio samo u domovima za bolesne. Ja znam da on čita sa idiota, ali da bi čitao sa idiota moraš i biti idiot", besno je vikala Isidora nakon čega se i prekinula veza.

Nadamo se da će nakon ovog događaja smiriti strasti i da će Ivan i Isidora ipak naći zajednički jezik.

Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Puls, Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>